yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3299
EURO
34,5290
ALTIN
2.393,69
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
18°C
Yalova
18°C
Açık
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Çok Bulutlu
17°C

‘KARAVANLARINIZI DEPREMZEDELERE AÇIN’

‘KARAVANLARINIZI DEPREMZEDELERE AÇIN’
14.02.2023 13:35
0
A+
A-

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan, “Yaşanan büyük deprem ülke olarak hepimizi derinden sarstı ve çok büyük üzdü. Tarif edilemez acıları hepimiz yüreğimizde hissediyoruz ve bir yandan da acılarımızı sarmak için seferber oluyoruz” dedi.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan, depremzedelerin en çok barınma imkanına ihtiyaç duyduğunu ifade ederek, Yalovalılara çağrıda bulundu. Becan açıklamasında, “Kış mevsiminin kendini en çok hissettirdiği bu günlerde birlik, beraberlik ve dayanışma içinde kenetlenerek acımızı paylaşıp, uğranan zararı azaltmaya çalışacağız. Afet bölgesine ilk gün gidenlerden birisi olarak şunu söylemek istiyorum şu an bölgenin en büyük ihtiyacı barınma. Bununla birlikte afetzede vatandaşlarımızı en çok zorlayan konulardan birisi de hijyen ihtiyacı. Devlet ve millet olarak çadır kentler ve sonrasında konteyner kent kurulması çalışmaları hızla ilerliyor. Ancak acil olarak bunlar tamamlanana kadar o bölgedeki insanların barınmaya ihtiyaçları var. Bu yüzden Yalovalı vatandaşlarımızda şu an kullanımlarında olmayan karavanlarının 3 aylık süreli olarak o bölgeye nakli önem arz etmektedir. Bu yardımda bulunmak isteyen üyelerimizin tarafımızla irtibata geçmelerini rica ediyoruz. Yine önemli bir konuda afetzede vatandaşlarımızı evlerimizde 3 ay süre ile misafir etmek. Kendi evlerinde bir afetzede vatandaşımızı misafir etmek isteyen üyelerimizde varsa bizimle temas kurmaları halinde gerekli işlemlerin yapılması konusunda kendilerine yardımcı olabileceğiz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.