yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3533
EURO
34,7324
ALTIN
2.406,41
BIST
10.147,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
19°C
Yalova
19°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

KARATE CAMİASI BU İFTARDA BULUŞTU

KARATE CAMİASI BU İFTARDA BULUŞTU
05.04.2024 23:21
0
A+
A-

Yalova’da karate sporuna hizmet veren antrenör, hakemler ve sporcular önceki akşam iftar organizasyonunda bir araya geldiler.

Onur ERDİK

İlimizde karate branşının önde gelen antrenörleri, hakemleri ve sporcuları, Taşköprülü iş insanı Ahmet Urhan’ınsponsorluğunda düzenlenen iftar etkinliğinde buluştular. Çiftlikköy’de bulunan Köfteci Yusuf’ta gerçekleştirilen iftara, geçtiğimiz günlerde göreve gelen Karate İl Temsilcisi Mehmet Güney, iş insanı Ahmet Urhan, antrenörler ve hakemlerin yanı sıra sporcular da katılım sağladılar.

‘Sporun ve sporcunun her zaman destekçisiyiz’..

Etkinliğin sponsorluğu olan ve aynı zamanda milli sporcu Ali Güney’in de ana sponsorluğunu üstlenen Taşköprülü iş insanı Ahmet Urhan, “İlimizde karate branşının önde gelen isimleriyle iftar organizasyonunda buluştuk. Davetimizi kırmayıp iftarımıza katılan antrenör, hakem ve sporculara teşekkür ederim. Ayrıca bu iftarın düzenlenmesinde vesile olan Yalova Karate İl Temsilcisi Mehmet Güney’e de şükranlarımı sunarım. Böylesine anlamlı buluşmanın ardından karate sporuyla ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Bizler sporun ve sporcunun her zaman destekçiyiz” şeklinde konuştu.

‘Ahmet Urhan’a teşekkür ederiz’..

Yalova Karate camiasını bu iftarda buluşturan iş insanı Ahmet Urhan’a teşekkür eden Karate İl Temsilcisi Mehmet Güney ise “Karate branşında son dönemlerdeki yükselişimizi değerlendirmek üzere iftar etkinlimizde bir araya geldi. Desteklerinden dolayı iş insanı Ahmet Urhan’a teşekkür ederiz. Kendisi her daim yanımızda ve sporun hep içinde birisi. İnşallah bu  branşı daha üst seviyelere taşımak için ekibimizle birlikte çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.