yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,5840
EURO
34,7992
ALTIN
2.514,18
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
17°C
Yalova
17°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C

‘KAPIMIZ HERKESE AÇIK’

‘KAPIMIZ HERKESE AÇIK’
10.04.2022 16:10
0
A+
A-

Haber / Zeynep TAŞTAN

Rektörlük Konferans Salonu’nda gerçekleşen devir-teslim törenine Vali Muammer Erol, Yalova Milletvekili Meliha Akyol, İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, Defterdar V. Mustafa Karadeniz, Yalova Belediye Başkan V. Mustafa Tutuk, Gençlik ve Spor İl Müdür V. Mehmet Kalyon, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Mustafa Bakçepınar, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, Atatürk Bahçe Kültürleri Mrk. Arş. Enst. Müdür V. Dr. Mustafa Öztürk, İl Tarım ve Orman Müdürü Suat Parıldar, il protokolü, rektör yardımcıları, akademisyenler ve idari personel katıldı.

‘MAKAMLAR GELİP GEÇİCİDİR’..

Devir teslim töreninde, dört yıllık görevinin ardından rektörlüğe veda konuşmasını yapan Yalova Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci, yeni rektör Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı’ya başarılar dileyerek, “Her zaman belirttiğimiz gibi makamlar geçicidir, kalıcı olan hizmettir. Geldiğimiz günden beri Yalova Üniversitesini daha yukarıya taşımak için, başka amaçlar gütmeden çalıştık. Hain FETÖ yapılanması sonrası 70 Personelini kaybeden, büyük zararlar gören Yalova Üniversitesi’ni toparlamak için elimizden geleni yaptık. Tıp fakültesi de dahil olmak üzere 9 fakülte ile Yalova Üniversitesi’nin önü çok açık” ifadelerini kullandı.

HELALLİK İSTEDİ..

4 yıllık görev sürecinde iş heyecanı ve çalışma şevkinin verdiği heyecanla zaman zaman tatsız durumların da yaşandığını belirten Prof. Dr. Suat Cebeci, varsa kendinden yana tüm haklarını helal ettiğini belirterek tüm idari ve akademik personelden helallik istedi. Bundan sonraki süreçte görevi devralan Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı’nın bu görevi layıkıyla yapacağına olan inancının tam olduğunu ifade eden Cebeci, “Hocamıza yeni görevinde başarılar diliyorum, üniversite adına önemli başarılı hizmetlere imza atacağına inanıyorum” dedi.

ERDOĞAN’A TEŞEKKÜR..

Yalova Üniversitesi yeni Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı ise, Prof. Dr. Suat Cebeci’ye üniversiteye yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın takdiriyle doğup, büyüdüğüm, yaşadığım şehir olan Yalova’da, 3 yıldır görev yaptığım Yalova Üniversitesi’ne rektör olarak atanmaktan gurur ve onur duyuyorum. Bu nedenle bu görevi bize tebliğ eden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı arz ediyorum” dedi.

‘KAPIMIZ HERKESE AÇIK’..

Üniversitenin akademik ve idari kadrosunun Yalova şehri için bir avantaj olduğunu belirten Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, “Durmadan ve hızlı bir şekilde üniversite ve şehri geleceğe taşımak istiyoruz. Göreve başladığımız bugün kapımızın herkese açık olduğunu özellikle ifade etmek istiyorum. Katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Tören sonrası Rektör Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı ve Prof. Dr. Suat Cebeci birbirlerine çiçek takdim ettiler. Rektörlük makamını devreden Prof. Dr. Suat Cebeci’ye hizmetlerinden dolayı teşekkür belgesi Vali Muammer Erol tarafından verildi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.