yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Hafif Yağmurlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C

KAMYONCULARDAN DESTEK TIRI

KAMYONCULARDAN DESTEK TIRI
21.02.2023 17:00
0
A+
A-

KAMYONCULAR KOOPERATİFİ’NDEN DEPREM BÖLGESİNE YARDIM

  • Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve çevre illerinde büyük yıkımlara sebebiyet veren depremin ardından S.S. Yalova Kamyoncular Nakliyat Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi de depremzede vatandaşlara yardım elini uzattı.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

S.S Yalova Kamyoncular Nakliyat Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin İnce, merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan ve toplamda 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki deprem sonrasında, depremden etkilenen iller için Yalova Valiliği ve AFAD ile koordinasyon içinde çalıştıklarını söyledi. İnce, deprem bölgesine yardımların sevkiyatını el birliği ile yaptıklarını belirterek, “Türk milletimizin başı sağ olsun. Yalova Kamyoncular Nakliyat Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi olarak, ülkemizde yaşanan doğal afet sonucunda hayatını kaybeden ve yaralananların olduğu bu günde birlik ve beraberliğimizin önemli olduğunu, depremi en iyi hisseden ve yaşayan bölge olarak ne kadar zor bir süreç olduğunu iyi biliriz. Bu nedenle Yalova’dan deprem bölgesine yapılacak yardımların sevkiyatında Yalova Kamyoncular Nakliyat Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi olarak vatandaşlarımızın ve kurumlarımızın emrindeyiz. 10 şehirde etkili olan depremin hemen ardından afetin yaşandığı bölgeye deprem yardımlarının ulaştırılması için tırlarımızı gönderdik. Gönüllü meslektaşlarımız bölgeye ulaşıp çalışmaya başladılar” dedi.

Lojistik destek..

İnce, “Bölgenin acil ihtiyaçlarını kooperatif üyelerimiz ve bölgemizdeki fabrika yöneticileri tarafından temin ederek, Yalova Belediye Başkanlığımız iş birliği ile sevkiyatlarını gerçekleştirdik. Tırlarımız afet bölgesine sevkiyata devam ediyor ve nakdi desteklerimiz ile birlikte yardım tırı gönderilmeye devam edilecektir. Bunun yanı sıra tırlarımız afet bölgesine yardım yapmak isteyen tüm kurum ve kuruluşların sevkiyatında çalışmaktadır. Depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileriz” diye konuştu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.