yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
18°C
Yalova
18°C
Açık
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Çok Bulutlu
17°C

KAĞITSPOR’UN HAYALLERİNE SON VERDİK

KAĞITSPOR’UN HAYALLERİNE SON VERDİK
14.05.2023 14:26
0
A+
A-

12 DEV ADAM KOMŞUYA PATLADI!

  • Semt77 Yalovaspor, normal sezonun 29.haftasında evinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor’u ağırladı.

Yeşil-kırmızılı takımımız, rakibini 34 sayı farkla 95-61 yenerek hem üç maçlık galibiyet hasretine son verdi hem de Kağıtspor’un play-off ümitlerini başka bahara bırakmasına sebep oldu.

 

Onur ERDİK

Türkiye Basketbol Ligi’nde ilimizi temsil eden Semt77 Yalovaspor Basketbol, 29.hafta müsabakaları kapsamında seyircisi önünde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor’la kozlarını paylaştı. Yeşil-kırmızılı takımımız, baştan sona üstün oyun ortaya koyduğu müsabakayı 95-61’lik skorla galip tamamlamasını bildi.

Daha ilk yarıdan maçı kopardık..

Hafta içerisinde koç Mehmet Kabaran ile yollarını ayıran Semt77 Yalovaspor, Kağıtspor karşısında maça etkili giriş yaptı. İlk çeyrekte çift haneli farka ulaşan yeşil-kırmızılı takımımız, periyodu 21-8’lik skorla önde geçti. İkinci çeyrekte ise karşılıklı sayılar vardı. NBA müsabakasını aratmayan mücadelenin ikinci periyodunda 32-26’lık skor avantajını elinde bulunduran Semt77 Yalovaspor, devre arasına 19 sayı farkla 53-34 önde girmiş oldu.

Farkı daha da açtık..

İlk yarıdaki farklı skor avantajının vermiş olduğu rahatlıkla ikinci devreye başlayan Semt77 Yalovaspor, üçüncü çeyrekte de ilk periyoda benzer bir senaryo yaşadı. Bu 10 dakikayı 22-9 önde kapayan temsilcimiz, final periyoduna 32 ayı farkla 75-43’le gitti. Maçın dördüncü ve son çeyreğinde de 10-18’lik skor elde eden yeşil-kırmızılılar, maçtan 34 sayı farkla 95-61 galip ayrıldı.

Kağıtspor’un play-off şansı kalmadı..

Bu sonuçla Semt77 Yalovaspor, 3 maçlık galibiyet hasretine son verdi. Temsilcimiz karşısında aldığı ağır yenilgiyle birlikte Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor’un ilk 9 ve dolayısıyla play-off şansı kalmadı. Semt77 Yalovaspor, normal sezonun son haftasında İzmir’de Bornova Belediyesi Karşıyaka’ya konuk olacak. Kağıtspor ise Çağdaş Bodrumspor deplasmanıyla 2022-2023 sezonunu noktalayacak.

 

İki oyuncumuz double-double yaptı..

Öte yandan yeşil-kırmızılı ekibimiz Semt77 Yalovaspor’da iki oyuncumuz double-double yaptı. Orhan Hacıyeva 10 sayı ve 11 ribaunt, Kadir Bayram da 14 sayı ve 10 asistle müsabakaya damga vurdu. Ayıca temsilcimizde Ercan Bayrak 17, Barış Çağan Özkan 14, Deniz Can Çevik 11 ve Jamuni McNeace de 10 sayıyla çift haneleri gördü. Kağıtspor’da ise Desure Buie 22, Cihan Amasyalı 12 ve Murat Erensoy da 11 sayılık performans ortaya koydu.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.