yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Açık
24°C

KADINLARDA GÜRE VE ZONGULDAK ÇEKİŞMESİ

KADINLARDA GÜRE VE ZONGULDAK ÇEKİŞMESİ
25.10.2023 15:12
0
A+
A-
  • HDI Sigorta Yalova VİP’in de yer aldığı Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde 6.hafta heyecanı geride kaldı.

Birbirinden çekişmeli müsabakaların yapıldığı haftada Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor ile Zonguldakspor Basket 67, altıncı hafta sonunda da namağlup unvanını koruyup zirve ortaklığına devam etti.

 

Onur ERDİK

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun düzenlediği 2023-2024 sezonu Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde altıncı hafta karşılaşmaları oynandı. Kıran kırana müsabakaların yapıldığı haftada temsilcimiz HDI Sigorta Yalova VİP, Ankara deplasmanında Botaş Gelişim ile kozlarını paylaştı. Turuncu-sarılı takımımız, parkeden 87-61’lik skorla mağlup ayrıldı. Bu sonuçla temsilcimiz, 9 puan ve averajla 10.sırada yer aldı. Botaş Gelişim ise 11 puanla 3.sırada kendisine yer buldu.

Zorlu maç Gürespor’un..

Şampiyonluk adaylarından Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor, seyircisi önünde Çankırıspor Yükseliş’le karşılaştı. Balıkesir ekibi, parkeden 92-85 üstün ayrılmasını bildi. Bu sonuçla Güre, 12 puanla ve namağlup bir şekilde zirvedeki yerini korudu. Çankırıspor Yüksekiş de 7 puan ve averajla 15.sırada haftayı bitirdi.

Zonguldak’tan Antspor’a geçit yok..

TKBL’de şampiyonluğun bir diğer güçlü adayı Zonguldakspor Basket 67, evinde Danilo’s Pizza Bursa Antspor karşısında 61-52 galip geldi. Bu sonuçla Karadeniz temsilcisi, 12 puan ve averajla tıpkı lider Gürespor gibi namağlup unvanıyla ikinci sırada yer alıp takibine devam etti.

Turgutlu, Boğaziçi Basketbol’u devirdi..

Play-off’un güçlü adaylarındanTrippters.com Turgutlu Belediyespor, 6.haftada sahasında ağırladığı Tourism X Boğaziçi Basketbol’u 71-60’lık skorla yendi. Aldığı bu galibiyetle Manisa temsilcisi, 10 puan ve averajla 4.sırada haftayı noktaladı. Boğaziçi Basketbol da 8 puan ve averajla 11.basamakta haftayı kapattı.

ÇBK galibiyetle tanışamadı..

Ligin kazanamayan tek takımı konumundaki Mersin ÇBK Gelişim, sahasında Emlak Konut Gelişim’e 67-59 boyun eğerek galibiyetsiz bir şekilde son sıraya demirledi. Haftanın diğer maçlarında; 01 Adana Basketbol, deplasmanda Urla Belediyesi’ni 73-48 mağlup etti. Çerkezköy Belediyesi de seyircisi önünde Aslan Yol Burhaniye Belediyespor’u 75-63’lük skorla geçmesini bildi. Haftanın kapanış mücadelesinde Bodrum Basketbol, deplasmanda Fenerbahçe Alagöz Holding Gelişim’i 80-77 yendi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.