yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4666
EURO
34,7738
ALTIN
2.441,31
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
20°C
Yalova
20°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Pazar Hafif Yağmurlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
17°C

Kadıköy’ün konuğu Bandırma ETİ Spor

Kadıköy’ün konuğu Bandırma ETİ Spor
25.02.2022 15:55
0
A+
A-

 

 

 

Onur ERDİK

 

Bölgesel Amatör Lig 8. Bölge 2. Grup’ta küme düşme potasında bulunan ve geride kalan 12 haftada henüz galibiyetle tanışamayan Kadıköyspor, 13.haftada yarın seyircisi önünde Bandırma ETİ Spor ile kozlarını paylaşacak. Ligin ikinci yarısına istediği başlangıcı yapamayan ve son iki haftada oynadığı derbilerde önce Yalovaspor’a 2-1 ve ardından da Altınova Belediyespor’a 7-0 kaybederek keyfi tamamen kaçan Kırmızı-Siyahlılar, grubun en iddialı takımlarından olmasına rağmen şampiyonluk yarışına kendisini atamayan Balıkesir ekibi Bandırma ETİ Spor’u ağırlayacak.

 

Atatürk Stadyumu’nda oynanacak..

Kadıköyspor ile Bandırma ETİ Spor arasında yarın Yalova Atatürk Stadyumu’nda oynanacak zorlu karşılaşma saatler 14.00’ü gösterdiğinde start alacak. Bu maç öncesinde Kırmızı-Siyahlı takımımız, 3 puanla grubun son sırasında bulunuyor. Balıkesir temsilcisi Bandırma ETİ Spor da 13 puanla 7.sırada yer alıyor. Ligin ilk devresinde Bandırma’da oynanan mücadele karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 tamamlanmıştı. Diğer yandan yarın iki takım arasında yapılacak kritik müsabakada Oğuzhan Talha Karakuş düdük çalacak. Karakuş’un yardımcılıklarını ise Mert Öztürk ve Osman Korkmaz yapacak. Hazar Küçükgenç de bu zorlu 90 dakikada dördüncü hakem olarak görev alacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.