yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

KADIKÖY’DE AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ AÇILDI

KADIKÖY’DE AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ AÇILDI
28.11.2023 12:15
0
A+
A-

Mehmet Şahin Aile Sağlığı Merkezi’nin açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Kadıköy’de hayırsever Turan Şahin tarafından bağışlanan arsa ile birlikte yapılan Mehmet Şahin Aile Sağlığı Merkezi, Merkez 7 No’lu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ile Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi. Düzenlenen törene Yalova Vali Dr. Hülya Kaya, İl Sağlık Müdürü Emrah Eray, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, İl Başkanı Umut Güçlü ile ilgili kurum temsilcileri ve davetliler katıldı. Yalova Müftüsü İlyas Yılmaztürk tarafından okunan dualar eşliğinde açılış gerçekleştirildi.

‘Hayırlı olsun’

Açılış töreninde bir konuşma yapan Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin, “Yalova’nın gözde beldelerinden olan Kadıköyümüzü, vatandaşlarımızın beklediği ve ihtiyaç duyduğu sağlık yatırımlarından yeni bir tanesi ile daha kavuşturmanın mutluluğunu ve gururunu hayırseverimiz Turan Şahin sayesinde bir kez daha yaşıyoruz. Birey ve toplumun sağlığını en üst düzeyde korumak, sağlık sorunlarına zamanında, uygun ve etkili çözümleri yüksek hizmet kalitesi ile sunma vizyonuyla hareket ederek, bu kapsamda beldemizde sağlık hizmetlerini her alanda, her geçen gün daha da güçlendirmeye devam ediyoruz. Rabbim hayırlara vesile olanların sayısını artırsın, öncelikle hayırseverimiz Turan Şahin ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Birçok vatandaşımıza şifa verecek olan sağlık tesisimiz hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.