yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Çok Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C

KADIKÖY, GENÇ YILDIZIYLA KAZANDI

KADIKÖY, GENÇ YILDIZIYLA KAZANDI
26.10.2023 15:20
0
A+
A-
  • Kadıköyspor, ligin dördüncü hafta mücadelesinde Doğanspor’la karşı karşıya geldi. Kırmızı-siyahlılar, genç yıldızı Bilal Ayberk Turan’ın golleriyle maçtan 2-1 galip ayrıldı.

Böylece üst üste üçüncü maçını kazanan Uğur Beyaz yönetimindeki Kadıköyspor, zirve yürüyüşünde lider 1877 Üvezpınarspor’un 3 puan gerisinde takibini sürdürdü.

 

Onur ERDİK

Yalova Ali Furkan Özkantar 1. Amatör Küme A Grubu’nun dördüncü haftasında Doğanspor ile Kadıköyspor, Amatör Saha 1’de kozlarını paylaştı. Kıran kırana geçen müsabakada gülen taraf, 2-1’lik skorla konuk Kadıköyspor oldu. Uğur Beyaz’ın teknik direktörlüğünü yaptığı Kadıköy, bu galibiyetle birlikte zirveye bir adım daha yaklaştı.

Maç adeta golle başladı..

Amatör Saha1’de oynanan karşılaşma adeta golle başladı. Müsabakanın henüz ilk dakikasında gelişen Doğanspor atağında Bilal Ayberk Turan, savunma arkasına atılan topla ceza sahası içinde buluştu ve düzgün bir vuruşla kırmızı-siyahlıları 1-0 öne geçirdi. Golden sonra çabuk reaksiyon gösteren Doğanspor, 13.dakikada korner kazandı. Mustafa Köken’in ceza sahasına ortaladığı topa iyi yükselen Mustafa Oran, şık bir kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı filelere gönderip skoru da 1-1 yaptı. İlk yarı da bu skorla noktalandı.

Bilal Ayberk Turan yine sahnede..

Karşılıklı gollerle 1-1 sona eren maçın ardından ikinci devrenin sonlarına doğru tempo arttı. Müsabakanın 78.dakikasında Kadıköyspor da Bünyamin Sarıkaya, ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 10 kişi kalmasına rağmen galibiyet kovalayan Kadıköyspor’da 88.dakikada sahne alan genç yıldız Bilal Ayberk Turan, kendisinin takımının ikinci golünü kaydedip maçın skorunu da 2-1 şeklinde tayin etti. Bu sonuçla Kadıköy, 9 puan ve averajla ikinci sırada yer aldı. Doğanspor ise dördüncü hafta sonunda da puanla tanışamayıp son sıraya demir attı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.