yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
19°C
Yalova
19°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
17°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Salı Az Bulutlu
20°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

KAÇO-DER’DEN HUZUREVİNE BAYRAM ZİYARETİ

KAÇO-DER’DEN HUZUREVİNE BAYRAM ZİYARETİ
26.06.2023 13:37
0
A+
A-
  • Kadın ve Çocuk Haklarını Koruma ve Yardımlaşma Derneği (KAÇO-DER) Yönetim Kurulu, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Yalova Huzurevi’ni ziyaret ederek, huzurevi sakinleri ile biraraya geldi..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Dernek Başkanı Selda Gülçiftçi, Yönetim Kurulu Üyeleri Esra Özaydın, Zehra Oda, Filiz Esin Boztaş ve Kürşat Emre Çandır, önce Huzurevi Müdürü Erhan Çelik ve diğer yetkililerle biraraya geldi. Dernek çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Gülçiftçi, “Özellikle kadın ve çocuk haklarının korunması ve kişisel gelişim alanındaki çalışmalarımıza, belli dönemlerdeki ziyaretlerimizi de ekliyoruz. Bugün de Yalova Huzurevi’deyiz. Kurum müdürümüz ve değerli mesai arkadaşlarına çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi. Yalova Huzurevi Müdürü Erhan Çelik de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, bayram programları ile ilgili bilgi paylaşımında bulundu. Ardından huzurevinde ikamet eden vatandaşları ziyaret eden KAÇO-DER Yönetim Kurulu Üyeleri, Aşk-Efza TSM Korosu Şefi Hasan Demir ve KAÇO-DER Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Emre Çandır birlikteliğinde takdim edilen Türk Sanat Müziği dinletisini takip etti. Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde, huzurevinde ikamet eden vatandaşların unutulmaması gerektiğini ifade eden KAÇO-DER Yönetim Kurulu Başkanı Selda Gülçiftçi, “Bu vesileyle tüm arkadaşlarımızın Kurban Bayramı’nı kutluyor, hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.