yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C

JANDARMA UYUŞTURUCUYA GEÇİT VERMEDİ

JANDARMA UYUŞTURUCUYA GEÇİT VERMEDİ
11.08.2023 16:17
0
A+
A-

M.Ö. adlı şahsın evinde yapılan aramalar sonucunda; 267 gr. metamfetamin, 18 gr. bonzai, 5 gr. esrar, 5 gr. kenevir tohumu, 3 adet uyuşturucu kullanma aparatı ve 1 adet 7,65 mm çapında tabanca ile bu silaha ait 1 adet şarjör ve 10 adet fişek ele geçirildi..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Yalova İl Jandarma Komutanlığı tarafından sürdürülen istihbari çalışmalar neticesinde; M.Ö., Y.G., Y.T., C.T. ve G.Ö. isimli şahısların, İstanbul ilinden temin ettikleri uyuşturucu maddeyi Yalova’ya getirerek piyasaya süreceği bilgisi elde edildi. Alınan bilginin değerlendirmesi üzerine adli makamlardan alınan izin doğrultusunda 7 Ağustos tarihinde düzenlenen operasyonda; şüphelilerin içinde bulunduğu araç Esadiye köyü yakınlarında durduruldu, araçta ve devamında M.Ö. adlı şahsın evinde yapılan aramalar sonucunda; 267 gr. metamfetamin, 18 gr. bonzai, 5 gr. esrar, 5 gr. kenevir tohumu, 3 adet uyuşturucu kullanma aparatı ve 1 adet 7,65 mm çapında tabanca ile bu silaha ait 1 adet şarjör ve 10 adet fişek ele geçirildi. Gözaltına alınarak yasal işlemlerin ardından adli makamlara sevk edilen şüphelilerden; M.Ö. tutuklandı, diğer şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Yalova İl Jandarma Komutanlığı tarafından vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla başta uyuşturucu ile mücadele olmak üzere her türlü suç ve suçlularla mücadeleye kararlılıkla devam edilecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.