yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C

JANDARMA DEVREYE GİRDİ!

JANDARMA DEVREYE GİRDİ!
31.08.2023 16:06
0
A+
A-

BU SON OLSUN!

 YALOVA, GİDEN CANLARINA AĞLIYOR..

  • Yalova’da yaz aylarında motosiklet kullanımları artıyor. Yazın gelmesiyle Yalova’ya ve ilçelere giriş-çıkış artmasından dolayı trafik yoğunluğu yaşanıyor. Bu yoğunluk da trafik kazalarını beraberinde getiriyor..

Yalova İl Jandarma Komutanlığı da kentte artan motosiklet kazaları nedeniyle ilçe, belde ve köylerde vatandaşlara kask kullanımının önemi hakkında bilgilendirme çalışması yaptı..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Geçtiğimiz günlerde Yalova’da elim trafik kazaları peşpeşe yaşandı. Son 1 ay içerisinde ölümlü trafik kazası, geçen bir yılın oranlarını geçmiş durumda. Yalova İl Jandarma Alay Komutanlığı da kentte artan motosiklet kazaları nedeniyle ilçe, belde ve köylerde vatandaşlara kask kullanımının önemi hakkında bilgilendirme çalışması yaptı.

YAZIN NÜFUS ARTIYOR..

Jandarma Yüzbaşı Barkın Eryılmaz, bilgilendirme toplantısında yaptığı açıklamada, eğitimlerle motosikletle seyir halindeyken kask kullanımının önemini anlattıklarını söyledi. Yalova’da motosiklet kazalarında artış yaşandığına dikkati çeken Eryılmaz, “Hem motosiklet kullanımları artıyor hem yazın gelmesiyle ilimize ve ilçelerimize giriş çıkış artmasından dolayı da bir trafik yoğunluğu yaşanıyor. Bu trafik yoğunluğu da trafik kazalarını da beraberinde getiriyor. Biz de şu an burada vatandaşlarımıza başta motosiklet kazaları olmak üzere, bu kazalara karşı alınacak tedbirleri anlatıyoruz” dedi.

SIK SIK KONTROL EDİLİYOR..
Eryılmaz, trafik kurallarına uymanın hayatları kurtaracağını dile getirerek, “Vatandaşlarımız özellikle yaz aylarında tarlaya, bağ bahçeye giderken motosikletleri kullanıyorlar. Bu motosikletleri kullanırken de hatalı davranabiliyorlar, kasklarını takmaya biliyorlar. Biz de Yalova İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube olarak il içinde kontrollerimizi ve uygulamalarımızı sık sık yapıyoruz. Aynı zamanda da köy meydanları olsun, kahvehaneler olsun, vatandaşlarımızı toplayarak trafik eğitimleri veriyoruz. Bu vatandaşlarımızı bilgilendirmek adına yaptığımız faaliyetlerdir” ifadesini kullandı.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.