yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3010
EURO
34,6729
ALTIN
2.407,37
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C

İTALYA’DA YAŞAYAN YALOVALI GAZETECİ KEŞAPLI’DAN TANITIM ATAĞI

İTALYA’DA YAŞAYAN YALOVALI GAZETECİ KEŞAPLI’DAN TANITIM ATAĞI
18.04.2024 18:16
0
A+
A-
  • Süper Lig’in “Üç Büyükler”i olarak adlandırılan; Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş dünya medyasının yakın markajında olmayı sürdürüyor.

İtalya’da yaşayan Yalovalı ünlü gazeteci Dündar Keşaplı’nın başı çektiği proje kapsamında İtalyan televizyon spor ekibi İstanbul’a gelerek üç büyüklere ziyarette bulundu.

 

Onur ERDİK

İtalya da üç büyüklere ilgi gösteren ve onları yakından takip eden ülkelerin başında geliyor. Bunda İtalya’da forma giyen Türk futbolcuların da rolü oldukça büyük. İtalya Serie A’da top koşturan Hakan Çalhanoğlu, Kenan Yıldız ve Zeki Çelik gibi yıldız isimlerin başarılı performansları Türk futbol kulüplerine duyulan ilgiyi arttırıyor. Bu kapsamda İtalya’nın özel TV kanalı olan “Cusano İtalya Televizyonu”nun spor ekibi İstanbul’a geldi. Spor Müdürü Gianluca Scarlata, Spor Müdür Yardımcısı Lorenzo Petrucci ile editörler Francesco Acchiardi ve Alessandro Rizzo’nun da aralarında bulunduğu ekip İstanbul’da üç gün süren yoğun bir program gerçekleştirdi.

ÜNLÜ GAZETECİ KEŞAPLI’DAN TANITIM ATAĞI..

Oldukça yüksek bir tempoda geçen çekimlerde ve programda ekibe, Yalovalı ünlü Türk gazeteci ve yorumcu Dündar Keşaplı eşlik etti. Türkiye’nin önde gelen spor medyasının yurt dışında temsilciliğini yürüten Keşaplı, aynı zamanda İtalya Spor Yazarları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve derneğin Uluslararası İlişkiler Sorumlusu olarak görev yapıyor. Ülkesini spor başta olmak üzere kültür ve turizm açısından da tanıtmayı kendine misyon edinen Dündar Keşaplı, adeta “Türkiye’nin Kültür ve Turizm Elçisi” olarak birçok projede yer alıyor. Usta gazeteci ve yorumcu Keşaplı uzun yıllar görev yaptığı İtalya’nın devlet televizyonu RAI’yle Türkiye’yi tanıtan kültürel programların çekimine de öncülük etti. Dündar Keşaplı, İtalyan meslektaşlarını İstanbul ziyaretlerinde yalnız bırakmadı. Keşaplı, gazeteci dostlarına üç büyüklerin dışında İstanbul’un güzelliklerini de görme imkanı sunan bir program hazırladı. Ekip program çekimlerinden arta kalan zamanlarda İstanbul’un tarihi, kültürel ve turistik güzelliklerine tanıklık etti.

‘Onur duyuyorum’..

Türkiye’nin İtalya başta olmak üzere dünyaya tanıtılmasına yönelik bu ve benzeri çalışmaları daha da arttıracaklarını belirten Dündar Keşaplı, “35 yılı aşkın süredir yaşadığım ve gazetecilik yaptığım İtalya’da spordan siyasete geniş bir yelpazede; haber, röportaj, canlı yayınlara imza attım. Atmaya da devam ediyorum. Mesleğim ve kariyerim boyunca haberciliğimin yanı sıra ülkemi en iyi şekilde temsil etmeyi, tanıtmayı ilke edindim. Bu niyet ve gayretle İtalya’nın; siyaset, spor, ekonomi, sanat ve moda dünyasını yakından takip ederek son dakika gelişmelerini tüm dünyaya aktardım. Yanı sıra ülkemin bir nevi tanıtım elçisi olma misyonumu sürdürdüm. Bu çekim ve gezi programı da onlardan birisidir. İtalyan medyasının önde gelen televizyon kuruluşuna ve spor ekibine üç büyükleri, ülkemi; evinde ve evimde tanıtmaktan onur duyuyorum. Türkiye’yi adeta bir kültür ve turizm elçisi gibi gittiğim her görevde ve ülkede tanıtmayı sürdüreceğim. Bu minvalde gerek yurt dışında gerekse bugün olduğu gibi ülkemde farklı projelere imza atarak Türkiye’nin tanıtım atağına katkı sunmaya devam edeceğim” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.