yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

İSMAİL ERDOĞAN, MENEMEN’DE

İSMAİL ERDOĞAN, MENEMEN’DE
03.08.2023 17:57
0
A+
A-
  • Yalovaspor altyapısından yetiştikten sonra uzun yıllar profesyonel liglerde mücadele eden ve son olarak geride bıraktığımız sezon Sakaryaspor formasını terleten 30 yaşındaki kanat oyuncusu İsmail Erdoğan, TFF 2. Lig t akımlarından Menemen Futbol Kulübü ile anlaşma sağladı.

 

Onur ERDİK

Uzun yıllardır profesyonel liglerde ve özellikle 1. Lig’de boy gösteren Yalovalı futbolcu İsmail Erdoğan’ın yeni durağı belli oldu. Tecrübeli kanat oyuncusu, 2023-2024 sezonunda Menemen Futbol Kulübü’nün formasını terletecek.

Bonservisi elindeydi..

  1. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Menemen FK, savunmasını son olarak Sakaryaspor forması giyen Hıfsullah İsmail Erdoğan’la güçlendirdi. İzmir ekibinin bonservisi elinde bulunan 30 yaşındaki sağ bek ile anlaşma sağladığı öğrenildi. Hıfsullah, geçen sezon 1. Lig’de 28, Türkiye Kupası’nda ise 1 maçta oynadı fakat skora katkı sağlamadı.

Yalovaspor altyapısından yetişti..

İzmir temsilcisi Menemen FK ile anlaşan İsmail Erdoğan, futbola Yalovaspor altyapısında başladı. Yıllarca yeşil-kırmızılı formayla sahalarda görev yapan İsmail, ardından Beylerbeyi Spor Kulübü’ne transfer oldu. Ardından Eskişehirspor ve Atakaş Hatayspor formalarını terleten İsmail, Bitexen Vanspor FK, Sultanbeyli Belediyespor ve Bayrampaşaspor’da görev yaptı. 30 yaşındaki tecrübeli oyuncu, Adanaspor’da da 2 sezon forma giydikten sonra Sakaryaspor’la anlaştı. Yeşil-siyahlılarda başarılı işlere imza atan ve sözleşmesi 2024 yılında sona erecek İsmail, karşılıklı anlaşarak Sakarya ekibinden ayrıldı. Bonservisi elinde olan başarılı oyuncu, TFF 2. Lig takımlarından Menemen FK’da yeni sezonda forma giyecek.

304 resmi maça çıktı..

Menemen FK’nın yeni transferi İsmail Erdoğan, kariyeri boyunca 304 resmi maça çıktı. U-21 Ligi’nde 7, Türkiye Kupası’nda 12, TFF 3. Ligi’nde 142, 2. Ligi’nde 2, 1. Ligi’nde 78, U-18 Bölgesel Gençlik Geliştirme Ligi’nde 42 ve Bölgesel Amatör Ligi’nde de 21 müsabakada görev yapan 30 yaşındaki futbolcu, kariyeri boyunca 20 gole imza attı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.