yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
21°C
Yalova
21°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

IŞILAK’TAN ÇAĞRI

IŞILAK’TAN ÇAĞRI
15.02.2023 13:42
0
A+
A-
  • Yalova Kantin İşletmecileri ve Esnaf Derneği (YAKAD) Başkanı Selim Işılak, okul öncesi sınıflarına verilmesi planlanan yemek bütçesinin deprem bölgesine aktarılması gerektiğini söyledi.

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Yalova Kantin İşletmecileri ve Esnaf Derneği (YAKAD) Başkanı Selim Işılak, okul öncesi için ayrılan yemek bütçesinin depremzedelere aktarılması gerektiğini söyledi. Işılak açıklamasında şunları dile getirdi: “Ülke olarak son yıllarda yaşamış olduğumuz yüzyılın en büyük deprem felaketinin çok büyük yaraları olmuştur ve daha da olacaktır. Ülkemizin her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe, yaralarımızı sarmaya ihtiyacımız olan bu günlerde okul öncesi verilmesi planlanan yemek bütçesinin seneye başlatılmasını ve bütçenin de deprem felaketi yaşamış ve hala acılarını yaşayan 10 ilimize aktarılması çağrısında bulunuyorum. Türkiye Kantin İşletmecileri Esnaf Dernekleri Federasyonu yönetim kurulu olarak depremin ilk anlarında vatandaşlarımızın gıda ve su  ihtiyaçlarını karşılamak üzere katkıda bulunduk. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Gün ülke olarak farklılıklarımızı bir kenara koyarak amasız ve fakatsız kenetlenme ve birlik olma günüdür. Bu düşüncelerle deprem felaketi yaşamış olan ve depremde şehit olan tüm canlarımıza rahmetler olsun diyor ailelerine baş sağlığı diliyorum. Deprem felaketinden sağ kurtulan kardeşlerimize de Rabbim acil şifalar versin. Rabbim bir daha ülkemize böyle acılar yaşatmasın.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.