yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
29°C
Yalova
29°C
Açık
Pazar Açık
30°C
Pazartesi Açık
31°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
30°C

İNSAN HAKLARI KURUM ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

İNSAN HAKLARI KURUM ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR
22.05.2024 16:09
0
A+
A-
  • Yalova İl İnsan Hakları Kurulu İnsan Hakları İhlallerini Araştırma İnceleme ve Değerlendirme Komisyonu ziyaretlerine devam ediyor..

Haber / Zeynep TAŞTAN

Yalova İl İnsan Hakları Kurulu bünyesinde faaliyet gösteren İnsan Hakları İhlallerini Araştırma İnceleme ve Değerlendirme Komisyonu, il genelinde gerçekleştirdiği kurum ziyaretlerine devam ediyor. İnsan haklarının korunması ve ihlallerin tespit edilmesi amacıyla yürütülen bu ziyaretler, komisyonun etkin çalışmalarının bir parçası olarak öne çıkıyor. Son olarak komisyon, Yalova Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı nezarethaneleri ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı Milli Piyango ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.

NEZARETHANELER ZİYARET EDİLDİ..

Komisyon üyeleri, ilk olarak Yalova Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı nezarethaneleri yerinde inceledi. Bu ziyaret sırasında, emniyet yetkilileriyle yapılan görüşmelerde nezarethanelerin mevcut durumu, tutuklu ve gözaltında bulunan kişilerin hakları ve nezarethanelerdeki koşullar hakkında detaylı bilgiler alındı. Komisyon üyeleri, nezarethanelerde yapılan incelemelerle, tutuklu ve gözaltında bulunan kişilerin insan haklarına uygun muamele görüp görmediğini değerlendirdi.

MİLLİ PİYANGO VE REHABİLİTASYON MERKEZİ ZİYARETİ..

Emniyet Müdürlüğü’ndeki ziyaretin ardından komisyon üyeleri, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı Milli Piyango ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Burada, merkezde sunulan hizmetler ve rehabilitasyon faaliyetleri hakkında detaylı bilgi alındı. Komisyon üyeleri, merkezde yürütülen çalışmaların önemine vurgu yaptılar. Merkez yetkilileri, yapılan hizmetler ve rehabilitasyon süreçleri hakkında detaylı sunumlar gerçekleştirerek, komisyon üyelerinin sorularını yanıtladılar. İnsan Hakları Kurulu Sekreteri Doğan Çay ve komisyon üyeleri Gürkan Kaçar, Sibel Beyosmanoğlu, Zeynep Taştan ve Av. Devrim Taş, yetkililere teşekkürlerini ilettiler.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.