yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3832
EURO
34,7182
ALTIN
2.403,38
BIST
10.105,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
19°C
Yalova
19°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C

İMZA GÜNÜ 24 ŞUBAT’TA

İMZA GÜNÜ 24 ŞUBAT’TA
14.02.2024 16:29
0
A+
A-

Orman Yüksek Mühendisi Serkan Erol, ‘Angut Kuşu’ adlı ilk şiir kitabını 24 Şubat 2024 tarihinde saat 14:00 ile 17:00 saatleri arasında Halil İnalcık Kültür Merkezi’nde (Engelsiz Kafe) düzenlenecek olan söyleşi&imza etkinliği kapsamında okuyucusuyla buluşturmaya hazırlanıyor..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Yalova Kent Konseyi Engelliler Meclisi tarafından düzenlenecek etkinlik ile okuyucularının karşısına çıkacak olmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Erol, “Şiir yazmak benim için hep tutku olmuştur. Bu yüzden küçüklüğümden bu yana yaşadığım hüzünleri, sevinçleri, hayal kırgınlıklarımı ve hayata dair öğrendiklerimi şiir dizelerine döktüm. Kalbimin yansıması olan bu kitabı sizlerin gönül dünyasıyla buluşturulacak olmanın heyecanıyla birlikte sizlerin kalplerinde yer almayı ve orada tutunmayı yürekten arzuluyorum. En büyük hayalim ülkemizin yetiştirdiği önemli şiir üstatlarının izinden giderek şiirlerimi geniş kitlelere buluşturmaktır” diye konuştu.

ANGUT KUŞU’NUN HİKAYESİ..

Şiir kitabının adını Angut Kuşu olarak vermesinin nedeni de açıklayan Serkan Erol, “Benim için Angut Kuşu sadakati temsil eden bir kuş. Yaşamın boyunca; gittiğim her yerde, yaptığım her işte ve girdiğim her kalpte bir iz bırakmayı kendine amaç edinmiş biri olarak sevdiklerime ve okuyucularıma bağlılığımı ifade etmek için ilk kitabımın adını Angut Kuşu olarak koymayı uygun buldum” diye konuştu. Okuyucularının yazdığı şiir dizelerinin duygu denizinde kendi iç dünyasında da bir parça bulacağını belirten Erol, “Bu vesile ile çıkmış olduğum şiir denizi yolculuğumda bana her türlü desteği veren aileme, dostlarıma, okuyucularıma, sizlerle gönül köprüsünü kurmama vesile olan Atayurt Yayınevine ve bu etkinliği organize eden Yalova Kent Konseyi Engelliler Meclisi’ne teşekkür ediyorum” dedi.

EROL’DAN DAVET..

Serkan Erol, “Yalova halkını 24 Şubat 2024 tarihinde saat 14:00 ile 17:00 saatleri arasında Halil İnalcık Kültür Merkezi’nde  (Engelsiz Kafe) düzenlenecek olan söyleşi&imza etkinliğime benim için bu özel günde yanımda olması için davet ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

SERKAN EROL KİMDİR?

1980 yılında Sivas’ta doğdu.  Doğum zorluğu nedeniyle cerebral palsy rahatsızlığı bulunan Erol, okul çağına gelene kadar İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi’nde fizik tedavi gördü. İlkokulu Cevizli İlkokulu’nda, ortaokul ve liseyi Kartal Semiha Şakir Lisesi’nde okul birincisi olarak bitirdi. 1998 yılında İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi’ni kazandı ve 2002 yılında üniversiteden orman mühendisi olarak mezun oldu. Mezun olduktan sonra 2003-2007 yılları arasında gazetecilik yapan Serkan Erol, ulusal gazetelerde köşe yazarlığı ve muhabirlik yaptı. Köşesinde Bill Gates gibi tanınmış birçok kişiyle yapmış olduğu röportajlar gazetede yayınladı. Yapmış olduğu başarılı çalışmalarından dolayı birçok kez gazetecilik ödülü kazandı. Sosyal sorumluluk kapsamında birçok sivil toplum kuruluşlarıyla başarılı çalışmalar yürüten Erol, sosyal sorumluluk kapsamında Okan Bayülgen, Beyazıt Öztürk ile birlikte program yaptı.  2006 yılında ise yapmış olduğu başarılı sosyal sorumluluk projelerinden dolayı JCI Türkiye (Uluslararası Gençlik Birliği) tarafından ‘Türkiye’nin en Başarılı On Genci’ ödülünü kazandı. 2007 yılında KPSS atama sonucuna göre o zamanki adı olan Orman ve Çevre Bakanlığının (mülga) taşra teşkilatı olan Kastamonu İl Çevre ve Orman Müdürlüğünde orman mühendisi olarak göreve başladı. 2013 yılında Kastamonu Üniversitesi Orman Fakültesinde Yüksek Lisansı’nı tamamladı. 2013 yılında Yalova Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Şube Müdürlüğü’ne tayin olan Erol Orman Yüksek Mühendisi olarak görev yapmaktadır. Serkan Erol, evli ve bir çocuk sahibidir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.