yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Çok Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C

İLK HAMLE BAŞKAN ORAL’DAN

İLK HAMLE BAŞKAN ORAL’DAN
22.10.2023 15:21
0
A+
A-
  • “Cumhuriyetin 100. Yıl Hamlesi” temasıyla bu yıl 16’ıncısı düzenlenecek olan Geleneksel Ulusal Altınova Belediyesi Satranç Turnuvası, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ın ilk hamlesiyle başladı.

 

Haber \ Esin KAYA

  1. Geleneksel Ulusal Altınova Ödüllü Satranç Turnuvasında, turnuvada A ve B kategorileri Elo/Ukd hesaplamalarına dâhil olup, C ve Yaş grupları sadece UKD hesaplamalarına dâhil ediliyor.

Başarılar diledi

Altınova Belediyesi Spor Salonu’nda gerçekleştirilen turnuvanın açılış programına katılan Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, “Turnuvamıza katılan tüm sporcularımıza başarılar diliyorum. Bizim öncelikli ve en önemli görevimiz başta çocuklarımız ve gençlerimiz için tüm imkânlarımızı seferber etmek. Spor, sanat ve bilimle yetişmeleri için çalışmalarımız artarak sürecek. X, Y, Z Kuşağı yok. Türk gençliği var. Onları çok seviyorum ve çok güveniyorum. Onlar, güçlü Türkiye’nin yarınları” diye konuştu.

Geniş katılım

Turnuvanın açılış programına Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ın yanı sıra AK Parti Altınova İlçe Başkanı Metin Bülbül, İl Genel Meclis Üyesi Ali Çorbacı, Altınova Belediye Meclis Üyeleri Hasan Karabacak ve Birol Bayram, Altınova İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar, AK Parti Altınova Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kısa, Satranç Federasyonu temsilcileri, hakemler, vatandaşlar ve sporcular katıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.