yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3825
EURO
34,7428
ALTIN
2.398,51
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
19°C
Yalova
19°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
21°C

İLK HAFTANIN LİDERLERİ

İLK HAFTANIN LİDERLERİ
26.02.2023 12:43
0
A+
A-
  • Yalova’da düzenlenen Şirketler Kupası’nda 2023 organizasyonunun ilk haftası sona erdi. A Grubu’nda AKKİM, B Grubu’nda da Sefine Tersanesi ilk haftayı zirvede kapattı.

 

Onur ERDİK

Yalçın Tekin Çetin, Samet İkiz ve İlker İzol’un sahibi olduğu Winner Sport’un düzenlediği Şirketler Kupası 2023’te ilk hafta geride kaldı. İlk haftanın son maçlarında A Grubunda Ece Marin rakibi Beşiktaş Tersanesi’ni 4-3 devirirken, Yalova Belediyesi Personel A.Ş.’ye konuk olan AB Makina geriye düşmesine karşın sahadan 6-5’lik galibiyetle ayrıldı. Gelecek hafta ise 27-28 Şubat ile 1-2 ve 3 Mart tarihleri arasında müsabakalar oynanacak ve 2 ile 3. haftalar geride kalacak.

Maçlar 90+4’te..

90+4 Halı Saha Tesislerinin ev sahipliği yaptığı organizasyonda 12 takımın mücadele ederken A ve B Gruplarında oynanan 6 karşılaşma nefes kesti. Kahramanmaraş ve Hatay’da gelen depremlerde ilk hafta boyunca hayatlarını kaybeden vatandaşlarımız anısına 1 dakikalık saygı duruşunda bulunurken, ayrıca takımlar sahaya siyah kurdele ile çıktılar. Birçok yeniliğin olduğu organizasyonda VAR teknolojisinin kullanılması ve maçların Kent77 ekranlarından canlı olarak yayınlanması futbolseverlerin de beğenisini kazanıyor.

A Grubu’nda bol gollü hafta..

Birbirinden güçlü takımların bulunduğu A Grubu’nda Tersan Tersanesi ile Mariner Mühendislik mücadelesini kazanan taraf 8-3’le son şampiyon olmuştu. Birbirinden önemli ismi kadrosunda barındıran AKKİM ise ilk haftadaki rakibi Elektromarketim’i 8-0 devirdi. Nefes kesen Ece Marin-Beşiktaş Tersanesi mücadelesinde gülen taraf 4-3’lük skorla ev sahibi oldu.

B Grubu’nda kıran kırana maçlar oynandı..

Şampiyonluğa aday birçok takımın bulunduğu B Grubu’nun ilk maçında Atakent Hastanesi’ne konuk olan Sefine Tersanesi sahadan 10-2 gibi farklı skorla galip ayrıldı. Oldukça sert geçen mücadelede Güçlü Okulları-Yalova Ro-Ro Port kozlarını paylaşırken konuk ekip maçı 5-2 kazandı. İlk haftanın son maçında Yalova Belediyesi Personel A.Ş.-AB Makine adeta futbolseverlere gol şov izletti. Geriye düşmesine karşın maçtan kopmayan kırmızı-beyazlı konuk takım, rakibini 6-5 devirip 3 puanı kaptı.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.