yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,2499
EURO
37,0101
ALTIN
3.025,66
BIST
8.838,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
20°C
Yalova
20°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
20°C
Cuma Parçalı Bulutlu
20°C
Cumartesi Açık
20°C

İLHAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

İLHAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI
22.10.2024 15:56
0
A+
A-

Yalova’nın tanınmış ve sevilen esnaflarından Oktay İlhan, Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlığına adaylığını resmi olarak açıkladı..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Uzun yıllardır babadan oğula sürdürülen esnaflık geleneğiyle Yalova halkına hizmet veren İlhan, yaptığı açıklamada, esnaf ve sanatkarların sorunlarını çözmeye yönelik projelerle başkanlığa aday olduğunu duyurdu. Oktay İlhan, esnaf ve sanatkarlara yönelik konuşmasında, Yalova’ya olan sevgi ve bağlılığını vurgulayarak şu ifadelere yer verdi:
“Havasıyla, suyuyla eşsiz güzelliklere sahip ülkemizin en değerli şehri Yalova’mızda bir esnaf olarak babadan oğula siz değerli hemşerilerimize hizmet vermek, şahsım ve ailem adına bir gurur vesilesidir.”

‘VEFA BORCUMUZU ÖDEMEK HEPİMİZİN GÖREVİ’..

İlhan, hem esnaflık hem de sosyal alanlarda aktif bir şekilde yer almanın, Yalova’ya olan vefa borcunu ödemek adına önemli olduğunu belirtti. Şehrin esnaf ve sanatkarlarına karşı duyduğu sorumluluğun altını çizen İlhan, Yalova’ya olan bağlılığının sadece ticari faaliyetlerle sınırlı kalmadığını, aynı zamanda sosyal sorumluluk projeleriyle de bu borcu ödemeye gayret ettiğini ifade etti.“Bu şehre vefa ve minnet borcumuzu ticari ve sosyal alanlarda, sivil toplum mecralarında gerek sorumluluk alarak gerekse sorumluluklarımızı yerine getirerek ödemek hepimizin hemşerilik vazifesidir” diyen İlhan, yönetim anlayışında şeffaflık, katılımcılık ve çözüm odaklılık ilkelerine sıkı sıkıya bağlı kalacağını belirtti.

‘KALICI ÇÖZÜMLER ÜRETMELİYİZ’..

Esnaf ve sanatkarların karşılaştığı sorunların çözümü konusunda ortak akıl ve takım çalışmasının önemine vurgu yapan Oktay İlhan, adaylık sürecinde bu anlayışla hareket edeceklerini dile getirdi. Yönetim anlayışında şeffaflık ve katılımcılığın esas olduğunu belirterek, her türlü sorunun kalıcı çözümlerle ortadan kaldırılmasını hedeflediğini söyledi. İlhan konuşmasında, “Hep birlikte, ortak akıl ile esnafımızın sorunlarına kalıcı çözümler üretecek bir yönetim oluşturacağız. Bizim tek görevimiz esnaf ve sanatkarlarımızın sesi olmaktır” dedi.

‘BAŞKANLIĞA ADAYIM’..

Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlığı için deneyimlerinin ve işbirliğine dayalı yönetim anlayışının en önemli güç kaynağı olduğunu ifade eden Oktay İlhan, bu yolda takım ruhunun esas alınacağını belirtti. Yöneticiliğin bir bireysel çaba olmadığını, bir ekip çalışması gerektirdiğini vurgulayan İlhan, başkanlık sürecinde de bu doğrultuda çalışacağını dile getirdi. “Tecrübelerimizle, yöneticiliğin ve başkanlığın bir takım ruhuyla olması gerektiğine inanıyorum ve bu doğrultuda Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlığına adaylığımı açıklamaktan onur duyuyorum” şeklinde konuşan İlhan, esnaf ve sanatkarlara daha güçlü bir temsil sunma amacıyla aday olduğunu belirtti.

‘ESNAF VE SANATKARLAR ŞEHRİN CAN DAMARIDIR’..

Yalova esnaf ve sanatkarlarının şehrin ekonomik ve sosyal yaşamında büyük bir rol üstlendiğini ifade eden İlhan, onların sorunlarına çözüm bulmanın ve ihtiyaçlarına cevap verecek projeler üretmenin en büyük hedefi olduğunu belirtti. Esnafların sesi olmak için göreve talip olduğunu dile getiren İlhan, “Esnaf ve sanatkarlarımız, şehrimizin can damarıdır. Onların sorunlarını dinlemek, çözüm üretmek ve hak ettikleri desteği sunmak en büyük hedefim olacaktır” dedi. Oktay İlhan, adaylık sürecinde kendisine güvenen ve destek veren herkese teşekkür ederek, esnaf ve sanatkarlarla birlikte Yalova için daha parlak bir gelecek inşa etme yolunda adımlar atacaklarını ifade etti. Son olarak “Bu yolda bana güvenen ve destek veren herkese teşekkür ederim” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.