yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
20°C
Yalova
20°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

‘İKTİDARIN KARNESİ ZAYIF’

‘İKTİDARIN KARNESİ ZAYIF’
22.01.2023 16:10
0
A+
A-

 

  • İktidarın hizmet konusunda karnesinin zayıf olduğunu söyleyen Gelecek Partisi İl Başkanı Kürşat Emre Çandır, yapılan ve yapılmayan hizmetlere tek tek not verdi..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Gelecek Partisi İl Başkanı Kürşat Emre Çandır, binlerce öğrencinin karne alıp tatile çıkmasından sonra bazı ilginç açıklamalarda bulundu. İktidarın hizmet konusunda karnesinin zayıf olduğunu söyleyen Çandır, yapılan ve yapılmayan hizmetlere tek tek not verdi. Başkan Çandır, yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi: “20 Ocak Cuma günü, tüm ilk ve orta dereceli okullar, liseler tatile girdi. Uzun bir eğitim- öğretim döneminin ardından, tatili fazlasıyla hak etti çocuklarımız. Hepsini tebrik ediyor, gözlerinden öpüyoruz. Tabii dinlenceyi ve eğlenceyi fazlasıyla hak ettiler ancak anne babaların ekonomik zorluklarla mücadele ettiği bir pozisyonda, çocuklarımızın hak ettiği tatil imkanını onlara sunamadığımızı görüyoruz ne yazık ki.”

‘GELECEK YALOVA’NIN OLACAK’..

Başkan Çandır, sözlerini şöyle sürdürdü: “Çocuklarımızın karne aldığı bu günde, Yalova’yı yönetenleri de bir mizana çıkaralım mı? Bir karne de onlara verelim? Asfalt dökme becerisi -6, elektrik direği yenileme- 8, halk ekmek bilgisi -1, YADO -1, baraj inşa yeteneği -1, su sporları merkezi eğitimi -1, ulaşımda çözüm yeteneği -2, toplu taşıma becerisi -2, çocuk parkı becerisi -7, bisiklet yolu kabiliyeti -6, eğitim araştırma hastanesi -1, kültürel etkinlikler -7, yerel sanatçıları destek becerisi – 3, belediye sosyal tesisi -2, Yalova Lisesi yenileme becerisi -1, TİGEM balıkçı barınakları, marina işletme antolojisi -1, Millet Bahçesi’nde beden eğitimi -10, poster, reklam, gösteriş kabiliyeti – 10. Çocuklarımız tatili fazlasıyla hak etti. Ancak Yalova’mızı yönetenlerin, bu karne ile bırakın tatile çıkmayı, oturmaya bile hakkı yoktur. Ama az kaldı değerli hemşerilerim. 14 Mayıs’ta genel seçimlerde okullar tamamen kapanınca, 6’lı masa bileşenleri olarak bu arkadaşlarımızın tasdiknamesini verecek ve yeni bir dönemi başlatacağız. 14 Mayıs’tan sonra Yüce Allah’ın izniyle gelecek Yalova’nın,  gelecek Türkiye’nin olacak.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.