yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4964
EURO
34,8120
ALTIN
2.476,57
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
22°C
Yalova
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C

‘İkinci yarıda şut istikrarımızı arttırıp sonuca gittik’

‘İkinci yarıda şut istikrarımızı arttırıp sonuca gittik’
11.01.2022 17:33
0
A+
A-

 

 

 

Onur ERDİK

 

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde play-off mücadelesi veren HDI Sigorta Yalova VİP, 16.hafta müsabakaları kapsamında; seyircisi önünde Tarsus Belediyesi ile kozlarını paylaştı. Kıran kırana geçen müsabaka uzatmaya giderken; rakibini 61-57 deviren Turuncu-Sarılı takımımız, haftayı galibiyetle kapattı.

 

‘İkinci yarıda şut istikrarımızı arttırıp sonuca gittik’..

61-57 kazanılan Tarsus maçıyla ilgili konuşan HDI Sigorta Yalova VİP Başantrenörü Furkan Sağlık, “Maça çok iyi savunmayla başladık. Savunma direncimiz çok iyiydi ama hücumda boş topları sokamadık. Her zaman attığımız sayıları atamadık. Miray ve Tuğçe’nin olmayışı bizi olumsuz etkiledi. Bunlar bizim skordaki önemli oyuncularımız. Bu biraz negatif olarak yansıdı. İkinci yarıda şut istikrarımızı arttırıp sonuca gittik. Bu tip kritik maçlarda sonuç odaklı olmak lazım. Biz de hedefimize ulaştık” şeklinde konuştu.

 

‘Transfer yapmayışımızı dezavantaj olarak görmüyorum’..

Devre arasında yapılan transferlerin takımda kimyanın oluşmasına olumsuz etkide bulunduğunu kaydeden başarılı çalıştırıcı, “Bütün ekipler transfer yaptı. Onlar için avantaj gibi gözüküyor ama yeni gelen oyuncuların eski süre alan oyuncularla kimya oluşturması da önemli bir iş. Bunları ne kadar başarabilecekler, bu da soru işareti. Bu yüzden transfer yapmayışımızı bir dezavantaj olarak görmüyorum. Benim arzum, elimdeki 11 oyuncudan da kendi kapasitelerine ulaşacak şekilde katkı almak. Bunu aldığımız takdirde biz de play-off’taki her takım kadar yukarılara çıkmaya adayız” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.