yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C

İHH ARAMA KURTARMA EKİBİ DESTEK BEKLİYOR

İHH ARAMA KURTARMA EKİBİ DESTEK BEKLİYOR
15.08.2023 13:21
0
A+
A-
  • İHH Yalova Arama Kurtarma İl Temsilcisi Mustafa Kaya, olası bir depremde ekip ve ekipman desteğinin öneminden bahsederek, Yalovalılara çağrıda bulundu.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

İHH Yalova Arama Kurtarma İl Temsilcisi Mustafa Kaya, olası bir depremde ekip ve ekipman desteğinin önemine vurgu yaptı. Arama kurtarma ekipmanlarının hayati önem taşıdığını da ifade eden Kaya, vatandaşlara çağrıda bulundu. Kaya, “Yarın olabilecek başka bir afette tekrar aynı acıları yaşamamak adına kolları sıvadık. Yalova ekibi olarak bir kampanya başlattık. Bugüne kadar gönüllülerimizin desteği ile birçok şeyi başardık. Hayata uzatılan bir elde siz olun, Yalova Arama Kurtarma ekibinin araç ve ekipmanlarını sizin desteğiniz ile çoğaltalım” dedi.

İHTİYAÇ DUYULAN MALZEME LİSTESİ

Arama kurtarma ekiplerinin ihtiyaç duyduğu malzeme listesi şöyle: 4×4 arazi aracı, personel aracı, kırıcı hilti, teleskobik merdiven, dağcı bareti, oksijen tüpü, kafa feneri, kamp çadırı, uyku tulumu, hijyen malzemeleri, termal kamera, yılan kamera, alüminyum battaniye, tripod ayaklı projektör, uzatma kablosu (20 mt), latex eldiven, toz maskesi, tıbbi maske, çekme araç römorku, takım çantası, 8 kwa jeneratör, tilki kuyruğu, hidrolik açma- kesme, levye seti, küçük spiral testere, matkap ve uçları, sedye tahtası, prt holigan seti. Ayrıca dernek hem nakdi hem de ayni bağışları kabul edeceğini duyurdu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.