yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
16°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

‘HERŞEY YALOVA İÇİN’

‘HERŞEY YALOVA İÇİN’
19.11.2023 14:59
0
A+
A-

GELECEK PARTİSİ, ÇİFTLİKKÖY VE YALOVA A.ADAYLARINI TANITTI..

  • Gelecek Partisi Yalova İl Başkanlığı, parti binasında düzenledikleri toplantıda Yalova ve Çiftlikköy adaylarını tanıttı. Düzenlenen toplantıya Gelecek Partisi Teşkilat Başkan Yardımcısı Cemal Eğin ve Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Doğan Demir de katılarak aday adaylarına destek verdi..

..”Bugüne kadar yapmış olduğumuz birikimlerimizi tecrübelerimizi Yalova halkına aktarabilmek için farklı bir yol izlemek istedik. 4 yıldır sürdürdüğümüz Gelecek Partisi Yalova İl Başkanlığı görevini farklı bir noktaya taşımak için bugün burada birlikteyiz.”

..”Yalova’mızın önünü açacak, Yalova’mızın hak ettiği noktalara gelebilmesini sağlamak adına, Yalova’nın sadece Türkiye’de değil; dünyadaki hak ettiği yeri alabilmesi adına, sorunları çözebilmek adına sıkışan trafiği, kirlenen havayı, yıpratılan doğayı, yeniden eski haline kavuşturabilmek adına Gelecek Partisi Yalova Belediye Başkan Aday Adaylığına ismimi yazdırıyorum.”

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Gelecek Partisi Yalova İl Başkanı Kürşat Emre Çandır, Yalova Belediye Başkan Aday Adayı olarak açıklandı. Yalova’nın en büyük ilçesi Çiftlikköy’de ise Mehtap Ensarioğlu Aday Adayı oldu. Gelecek Partisi Yalova İl Başkanlığı, parti binasında düzenledikleri toplantıda Yalova ve Çiftlikköy adaylarını tanıttı. Düzenlenen toplantıya Gelecek Partisi Teşkilat Başkan Yardımcısı Cemal Eğin ve Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Doğan Demir de katılarak aday adaylarına destek verdi.

‘BAŞARACAĞIZ’..

Toplantının açılış konuşmasını yapan Gelecek Partisi Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Bölge Teşkilat Başkanı Cemal Eğin, “Kürşat Emre Çandır, başarılı bir il başkanımız. Kıymetli işler yapıyor. Kendisini Genel Merkez olarak da yakından takip ediyoruz. Heyecanı ve başarılı biri. Sevilen bir isim. Başaracağına inanıyoruz. Yalova’da iddialıyız. Çiftlliköy’de de başaracağımıza ve kazanacağımıza inancımız tamdır. İki arkadaşımızı da tebrik ediyorum. Genel Merkez olarak arkadaşlarımızın yanındayız” dedi.

‘ÇİFTLİKKÖY BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ’..

Çiftlikköy Aday Adayı Mehtap Ensarioğlu, ilçenin kendisinde çok özel bir yere sahip olduğunu belirtti. Toplantıda konuşan Ensarioğlu, “Çiftlikköy benim için sadece bir ilçe değil; Çiftlikköy benim yuvam. Anılarım ve hatıralarımdır. Çocukluğumun geçtiği yer. Tüm ailem Çiftlikköy’de yaşıyor. Çiftlikköy benim için çok önemli. Vermiş olduğum değeri, bana yetki verilirse bunu en iyi şekilde göstermek isterim. Umuyorum ki herşey hayal ve umut ettiğimiz gibi olur. Herkes için hayırlısı olsun” ifadelerine yer verdi.

‘YALOVA İÇİN SONSUZA KADAR’..

Yalova’nın hak ettiği yere gelmesi için elinden geleni yapacağını söyleyen Yalova Belediye Başkan Aday Adayı Kürşat Emre Çandır, “Gelecek Partisi Yalova Belediyesi Başkan Aday Adayı Kürşat Emre Çandır, “Yerel seçimler süreci oldukça daraldı. 31 Mart’a kadar çok kısa bir dönem var. Birçok parti aday adaylarını kamuoyu ile paylaşmaya başladılar. Gelecek Partisi İl Başkanlığı olarak biz de ilk adımlarımızı atıyoruz. Bugüne kadar yapmış olduğumuz birikimlerimizi tecrübelerimizi Yalova halkına aktarabilmek için farklı bir yol izlemek istedik. 4 yıldır sürdürdüğümüz Gelecek Partisi Yalova İl Başkanlığı görevini farklı bir noktaya taşımak için bugün burada birlikteyiz. Yalova’mızın önünü açacak, Yalova’mızın hak ettiği noktalara gelebilmesini sağlamak adına, Yalova’nın sadece Türkiye’de değil; dünyadaki hak ettiği yeri alabilmesi adına, sorunları çözebilmek adına sıkışan trafiği, kirlenen havayı, yıpratılan doğayı, yeniden eski haline kavuşturabilmek adına Gelecek Partisi Yalova Belediye Başkan Aday Adaylığına ismimi yazdırıyorum. Genel Başkanımızın bu noktada bizleri teşvik edici konuşmaları, bizleri destekleyici konuşmaları bizlere ayrı şevk veriyor. Yalova’da sonuna kadar varız. Sonuna kadar bu işin arkasındayız. Sonuna kadar Yalova’ya yönetmeye hazırız. Yalova’ya ve partimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

‘BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ’..

Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Doğan Demir ise şu açıklamalarda bulundu: “Partimiz ilk kurulduğu günden beri Yalova’da çok istikrarlı bir yönetimle görev yapıyoruz. Kürşat Emre Çandır başkanımız göreve geldiği günden beri çok güzel çalışmalara imza attı. Biz Türkiye’de çok büyük bir aileyiz ama Yalova benim için çok özel bir yer. Bugün geldiğimiz noktada ben hem Kürşat Emre Çandır başkanıma, hem de Mehtap Ensarioğlu hanımefendiye çok teşekkür ediyorum. Böylesi bir süreçte çok yüreklice davranarak partimizin bayrağını burada dalgalandırmak için aday oldular. Bu bizim için çok kıymetli. Ben adaylarımızın seçimi kazanacağına inanıyoruz.”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.