yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3148
EURO
35,1033
ALTIN
2.293,10
BIST
9.049,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
24°C
Yalova
24°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
21°C
Cuma Açık
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
23°C

Hersek Er Meydanı güreş severleri bekliyor

Hersek Er Meydanı güreş severleri bekliyor
22.04.2022 17:31
0
A+
A-

 

 

 

Haber / Onur ERDİK

 

Altınova Belediyesi 6. Hersek Yağlı Pehlivan Güreşleri, 23 Nisan 2022 Cumartesi (bugün) saat 21.00’de başlayacak.

Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Zafer, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri, Altınova Belediyespor Kulüp yöneticileri, Kent Konseyi Başkanı Ali Yurt, Altınova İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Sait Başaran ve sporcular, cazgır ve davul-zurna ekibiyle birlikte güreşlerin duyurularını yaptılar.

BİR İLK YAŞANACAK..

İlk beş organizasyonda yağlı güreş otoriteleri ve sporseverlerce tam not alan Altınova Belediyesi 6. Hersek Yağlı Pehlivan Güreşleri bu yıl bir ilke sahne olacak. Miniklerden küçük orta büyük boylarda saat 15.00’te başlayacak güreşler, yapılacak olan toplu iftarın ardından büyük orta, başaltı ve başpehlivanlık güreşleri ise saat 21.00’de başlayacak.

BAŞKAN ORAL’DAN DAVET..

Tüm vatandaşları 23 Nisan’da Hersek Er Meydanı’na davet eden Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Toplam 13 boyda güreşçilerimiz er meydanına çıkarak müsabakalar yapacak. Biz öncelikle ata sporumuzun en iyi şekilde yaşatılıp, gelecek nesillere aktarılmasını diliyoruz. Daha sonra dostça, kardeşçe, centilmence sporcu ruhuna yakışır güreşler bekliyoruz. Şimdiden tüm sporcularımıza başarılar diliyorum ve tüm halkımızı 23 Nisan günü aramıza bekliyoruz” dedi.

PROGRAM..

15.00-19.30 Miniklerden küçük orta büyük boylara kadarki güreşlerin yapılması.

Hersekzade Ahmet Paşa Külliyesi önünde iftar programı.

21.00 Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması.

Dua ve güreşlerin başlaması.

Büyük orta, başaltı ve başpehlivanlık kura çekimi ve güreşlerin başlaması.

İkram.

24.00 Ödül töreni.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.