yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,5664
EURO
34,8797
ALTIN
2.434,79
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
22°C
Yalova
22°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
21°C
Cumartesi Çok Bulutlu
17°C

HER YIL OLDUĞU GİBİ BU YIL DA 300 ÇOCUĞU SEVİNDİRDİLER

HER YIL OLDUĞU GİBİ BU YIL DA 300 ÇOCUĞU SEVİNDİRDİLER
13.12.2021 16:09
0
A+
A-

 

Haber / Zeynep TAŞTAN
Osman Bey Parkı bitişiğinde bulunan Altınbaş Lunaparkı İşletmecisi Ali Altınbaş, 6 yıldır ihtiyaç sahibi çocuklara ayakkabı yardımında bulunuyor. Bu yıl da 300 çift ayakkabı dağıtarak çocukların soğuk kış günlerinde ayaklarının üşümemesini sağlayacaklarını belirten Lunapark işletmecisi Ali Altınbaş, “Biz bu yardım kampanyasına yaklaşık 6 yıl önce başladık. 6 yıl önce İsmetpaşa Mahallesi Muhtarımız Bahri Üstün ve Elmalık Köyü Muhtarımız Melih Boz, bize okullarda ihtiyaç sahibi çocukların olduklarını söylediler. Onlara ayakkabı, vesaire böyle yardımlarda bulunabilir misiniz diye söylediler. Bizde 6 yıl önce böyle bir şeye başladık. Biz zaten çocukluğumuzda kendimiz okula kara lastikle gidiyorduk. Çocukluğumuzda bize de ayakkabı yardımında bulunmuşlardı ve çok hoşumuza gitmişti. O mutluluğu biliyoruz ve imkanlarımız dahilinde 6 yıldan bu yana her yıl ihtiyaç sahibi mahallelerimiz var özellikle gece kondu bölgeleri olan yerlerde. Oralara elimizden geldiğince her yıl 100 çift, 200 çift, 300 çift ayakkabı yardımı yapmaya çalışıyoruz. Bu yıl da 300 çift ayakkabı yardımı yaparak çocuklarımızın yüzünü güldüreceğiz. Kenar mahallelerde yaşayan ve okullarda okuyan çocuklarımızı okul müdürlerimiz vasıtasıyla muhtarlarımız belirliyorlar ve bizlere konuyu iletiyorlar bizde ona göre yardımlarımızı yapacağımız çocuklarımızı belirliyoruz. Biz tabi okullara gittiğimiz zaman yardımlarımızın yetersiz kaldığını görüyoruz. Yalova’da çok iş adamı arkadaşlarımız var. Daha önce de biz bu yaptığımız yardımları medyaya taşımak istemedik ancak ihtiyaç sahibi çocukları görünce dedik ki belki başka arkadaşlarımıza da vesile oluruz. Herkes hemen hemen kendi yaşadığı mahalleyi biliyordur. Biz kendi mahallemize özellikle daha çok yardımda bulunuyoruz. Durumumuza, bütçemize göre daha da ilerleteceğiz, büyüteceğiz inşallah” dedi.
‘Bu yardımlar Yalova’ya örnek olsun’..
Altınbaş Lunapark işletmecisi Ali Altınbaş’ın her yıl bu yardımları yaparak örnek olduğunu söyleyen Elmalık Köyü Muhtarı Melih Boz, “Ali beyin yaptığı bu yardımların Yalova’ya örnek olmasını diliyoruz. Şehrimizde birçok iş adamı var, Ali beyi inşallah kendilerine örnek alırlar ve bu yardımlar artarak, büyüyerek tüm ihtiyaç sahiplerine ulaşır. Biz kendisine çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.