yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,9449
EURO
35,7631
ALTIN
2.529,53
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
28°C
Yalova
28°C
Az Bulutlu
Cumartesi Açık
32°C
Pazar Açık
33°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
29°C

‘HER YER MİLLET BAHÇESİ’

‘HER YER MİLLET BAHÇESİ’
16.05.2024 17:38
0
A+
A-
  • ..”Millet Bahçesi olmuş-bitmiş artık yapacak bir şey yok. Onu zamanında karar verenlere sormak lazım. Yalova’nın her yeri Millet Bahçesi çünkü.”

..”Şu an bakanlıklardan en son noktaya kadar tasarruf tedbirleri başladı değil mi? Buraya gelene kadar niye bunların hesabı yapılmıyor. Bir İstanbul’da, bir Bursa’da Millet Bahçesi’ne gerek olabilir, insanlar betonlar içinde kalmış.”

  • Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yalova Milletvekili Tahsin Becan, Yalova’nın her yerinin Millet Bahçesi gibi olduğunu hatırlatarak; zamanında yapanlara sormak gerektiğini ifade etti..

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yalova Milletvekili Tahsin Becan, Yalova’da trafik sorununun ön planda olduğunu ve ana arterlerde otopark trafiğinin kaldırılması gerektiğini belirtti. Ayrıca Milletvekili Becan, Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel’in ekonomik destek sağlayacak projeleri olduğunu vurguladı.

‘Millet Bahçesi’nin kralı Termal’de var’..

Vekil olmadan önce de “Yalova’nın Millet Bahçesi’ne ihtiyacı yok” söyleminde bulunan Becan, değerlendirmede bulundu. Becan, “Millet Bahçesi olmuş-bitmiş artık yapacak bir şey yok. Onu zamanında karar verenlere sormak lazım. Yalova’nın her yeri Millet Bahçesi çünkü. Şu an bakanlıklardan en son noktaya kadar tasarruf tedbirleri başladı değil mi? Buraya gelene kadar niye bunların hesabı yapılmıyor. Bir İstanbul’da, bir Bursa’da Millet Bahçesi’ne gerek olabilir, insanlar betonlar içinde kalmış. Bunlara yerel olarak kalmak lazım. 10 dakikada bugün Termal’e gidiyorsunuz, Millet Bahçesi’nin kralı var orada zaten. Gerek var mıydı o masrafa, orası başka şekilde değerlendirilebilirdi. Bir şekilde tamamlanacak artık” dedi.

‘Otopark yasağı getirmek lazım’..

Yalova’da yaşanan trafik problemlerine dikkat çekerek ana arterlerin otopark trafiğine kapatılması gerektiğini öne süren Milletvekili Becan, “Yalova’nın en aciliyet gerektiren konusu trafik sorunu. Otoparklar yapılarak, en azından Cumhuriyet Caddesi, İstanbul Caddesi ve Fatih Caddesi gibi ana arterlerde otopark trafiğini kaldırmak lazım. Otopark yasağı getirmek lazım. Biz ana caddeleri otopark haline getirmişiz, trafikten geçilmiyor. Ufacık bir ilimiz var; araç park edecek yerimiz yok” şeklinde konuştu.

‘Vatandaşlarımıza elimizden gelen desteği vermek lazım’..

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel’in ekonomik destek sağlayacak projeleri olduğunu da vurgulayan Becan, “Belediyeler, ekonomik zorluk yaşayan vatandaşlara destek olmak için çeşitli projeler geliştiriyor. Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, bu kapsamda kent lokantaları projesini hayata geçirmeyi planlıyor. Bu proje, ekonomik açıdan sıkıntı çeken vatandaşlara destek sağlamayı hedefliyor. Belediyelerin ekonomik zorluklar yaşayan vatandaşlarımız için ellerinden gelen desteği vermesi lazım” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.