yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3744
EURO
35,0015
ALTIN
2.325,97
BIST
9.090,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
22°C
Yalova
22°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
18°C

‘Her maç kesinlikle final maçıdır’

‘Her maç kesinlikle final maçıdır’
07.12.2021 15:00
0
A+
A-

 

Onur ERDİK

 

Bölgesel Amatör Lig 8. Bölge 2. Grup’ta şampiyonluğun en güçlü adaylarından Yalovaspor, derbide Altınova Belediyespor’u farklı geçerek yoluna devam etti. Sahadan 3-0’lık skorla üstün ayrılan Yeşil-Kırmızılılar, namağlup unvanını da korudu.

 

‘Her maç kesinlikle final maçıdır’..

Altınova karşısında alınan galibiyeti değerlendiren Yalovaspor Teknik Direktörü İbrahim Baş, “Altınova’yı tebrik ediyorum. Dinamik bir takım ve iyi oynuyorlar. Rakibimiz karşısında başlangıçta 3-4 pozisyon yakaladık ve bunlardan birini gole çevirebilmiş olsaydık, kesinlikle mücadele çok daha erken kopabilirdi. İlk yarı 1-0 tehlikeli skor. İkinci devrenin hazırlıklarını da ona göre yaptık. İki ve üçü bulunca zaten rahatladık. Bu ligde her maç kesinlikle final maçıdır. Altınova da ertesi hafta oynayacağımız Eti maçı da final. Bu final karşılaşmalarının hepsinden 3 puan almak çok önemli. Biz yolumuza devam ediyoruz” dedi.

 

‘Üçüncü bölgeyle ilgili iyi gelişmeler kaydediyoruz’..

Hücum anlamında iyi oyun çıkardıklarının altını çizen Baş, konuşmasına şöyle devam etti: “Her geçen gün üçüncü bölgeyle ilgili iyi gelişmeler kaydediyoruz. Eş oyunculara oynama şansı veriyoruz ki ilerleyen haftalarda sakatlık ve cezalı durumlarda her türlü hazır olalım diye. O yüzden değerli bir 3 puandı. Bundan sonra da devam edeceğiz. İlk yarının son haftasına kadar Yalovaspor, Ayvalık ve Bigaspor zirvede kendisini gösterecek. Ligin ikinci yarısında akıllı hamle yapan, organize olan, kenetlenen, gerçekten şampiyonluğu her ortamda ve her şekilde hissederek ipi alan göğüsleyecek.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.