yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C

  HEDEF: 2023

  HEDEF: 2023
07.07.2022 17:59
0
A+
A-

 

  • Şehrin önünü açacak, insanlarımıza umut veren yeni yatırımlar Yalova Makine İhtisas OSB çatısı altında çığ gibi yükseliyor.

 

  • 5 Y tamam.. Yerli, Yenilikçi, Yeşil, Yüksek teknolojili, Yalın.. Sıradaki 6. Y; Yalova’nın ‘Y’si.

 

  • Yalova Makine İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Direnç Özdemir: “Kısa bir süre önce temelini attığımız iki tesisimiz Yalova’mıza ve ülkemize hayırlı olsun. Önümüzdeki haftalarda sırayla diğer tesislerimizin de temel atmalarını yapıyor olacağız.”

 

  • Haber / M. Ali CANTÖRÜN

Önce, Endüstri GM firması üretim tesisinin temel atma töreni, Yalova Valisi Muammer Erol himayesinde gerçekleştirilmiş ve törende; Yalova Makine İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Direnç Özdemir, OSB Yönetim Kurulu ve Endüstri GM Firma Sahibi Gökhan Piren de hazır bulunmuştu. Ardından Delfin İç ve Dış Ticaret Pazarlama A.Ş. firması üretim tesisinin temel atma töreni gerçekleşmiş ve protokolün tam kadro katıldığı temel atma töreninde konuşan Yalova Makine İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Direnç Özdemir, “Biz yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz ve böyle karma sanayicilerimiz olduğu sürece inşallah sırtımız yere gelmeyecek” demişti.

Yönetim Merkezi ve Konferans Salonu inşaatlarına geçtiğimiz aylarda başlayan ve sona yaklaşan Yalova Makine İhtisas OSB, bir an evvel üretime geçmeyi hedefleyen 1. etapta yer alacak sanayicilerinin üretim tesisi inşaatlarına hız kesmeden devam ediyor.

  • Özdemir: “İlk iki tesisimiz Yalova’mıza ve ülkemize hayırlı olsun.”

Yönetim Kurulu Başkanı Direnç Özdemir, “Pandeminin ağır şartlarında altyapı inşaatlarımızı devam ettirdiğimiz, günümüz zor koşullarında ise istihdam ve yatırım odaklı bir yaklaşımla üretim tesisi inşaatlarına başladığımız OSB’mizi; yerli, yeşil, yenilikçi ve yüksek teknolojili ve yalın bir üretim üssü olarak inşa ediyoruz. İlk iki tesisimiz Yalova’mıza ve ülkemize hayırlı olsun. Önümüzdeki haftalarda sırayla diğer tesislerimizin temel atmalarını yapıyor olacağız” dedi.

  • Örnek fabrika tasarım modelleri

Gece gündüz demeden inşaat çalışmalarını sürdüren Yalova Makine OSB’nin devam etmekte olan OSB Yönetim Merkezi, konferans salonu ve dağıtım merkezi binalarının inşaatlarının 2022 yılının 3. çeyreğinde tamamlanacağı bildiriliyor. İlk iki üretim tesisinin temel atma töreniyle birlikte yapım işi sözleşmesini imzalayan diğer fabrikaların da hızlı bir şekilde inşaatlarına başlayacaklarını dile getiren OSB yöneticileri, Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023’te 1. etapta yer alacak tüm sanayicilerin üretime başlamasını hedeflediklerini belirttiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.