yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
22°C
Yalova
22°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
21°C
Cumartesi Çok Bulutlu
17°C

HAYDİ YALOVA, TAKIMINA SAHİP ÇIKMAYA!

HAYDİ YALOVA, TAKIMINA SAHİP ÇIKMAYA!
30.03.2022 15:44
0
A+
A-

 

Onur ERDİK

 

Bölgesel Amatör Lig 8. Bölge 2. Grup’ta şampiyonluk yarışında müthiş bir haftaya giriliyor. Yalovaspor, zirvedeki Ayvalıkgücü Belediyespor’u misafir edecek. Geride bıraktığımız haftada temsilcimiz, Bandırma ETİ Spor’la deplasmanda 1-1 berabere kalmış ve şampiyonluk yolunda iki puanı Balıkesir’de bırakmıştı.

Ayvalık da takılınca umutlar devam etti..

Lider Ayvalıkgücü de evinde Gönen Belediyespor’la kalesinde gördüğü son dakika golü ile 2-2 berabere kalıp puan farkını 5’e yükseltme fırsatını tepmişti. Şimdi yeşil-kırmızılı takımımız, Ayvalıkgücü ile 2021-2022 sezonunun en önemli maçına çıkacak ve rakibine karşı ikili averaj üstünlüğünü ele geçirmek için mücadele verecek.

Kıran kırana bir maç olacak..

Yalovaspor ile Ayvalıkgücü Belediyespor arasında 3 Nisan Pazar günü Yalova Atatürk Stadyumu’nda yapılacak müsabaka saat 14.00’te başlayacak. Bu karşılaşma öncesinde yeşil-kırmızılı takımımız, 38 puanla grupta ikinci sırada bulunuyor. 41 puana sahip Ayvalıkgücü ise liderlik koltuğunda oturuyor. Ligin ilk devresinde Balıkesir’de oynanan mücadeleyi kırmızı-beyazlı ekip Ayvalıkgücü, 2-0’lık skorla kazanmış ve temsilcimizden liderliği alıp grupta zirveyi ele geçirmişti.

Taraftarına güveniyor..

Pazar günkü maç için hazırlıklarını sürdüren Yalovaspor, kıran kırana bir mücadele sahne olacak karşılaşmada en büyük gücü taraftarına güveniyor. Tribünlerin tamamının dolması beklenen müsabakada yeşil-kırmızılı takımımız, seyirci baskısını arkasına alarak lider Ayvalıkgücü’ne karşı ikili averaj üstünlüğünü ele alıp rakibini zirveden indirmek ve grupta ilk sıraya yükselmeyi amaçlıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.