yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
18°C
Yalova
18°C
Açık
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C

HAMSİ FESTİVALİ YAPILDI

HAMSİ FESTİVALİ YAPILDI
15.10.2023 15:36
0
A+
A-
  • Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Yalova Giresunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen ‘Hamsi Festivali’ne katıldı. Başkan Tutuk’a, Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Şahin de eşlik etti.

 

Haber \ Esin KAYA

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, hafta sonu mesaisinde Yalova Giresunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin dernek binası bahçesinde organize ettiği ‘Hamsi Festivali’ne katıldı. Festivale katılan vatandaşlarla tek tek selamlaşan Başkan Tutuk, dernek başkanı, yöneticileri ve vatandaşlarla sohbet etti.

‘Yalova Belediyesi olarak yanınızdayız’

Başkan Tutuk, gerçekleştirdiği selamlama konuşmasında, “Gerçekten güzel ve anlamlı bir etkinlikte siz, kıymetli hemşerilerimizle bir aradayız. Karadeniz denince akla ilk gelen şeylerden biri de hamsidir. Bu ve bunun gibi kültürlerin yaşatılması, geleneklerimizin unutulmaması adına yapılan etkinliklerin devamını sağlayan hemşeri derneklerimizi tebrik ediyorum. Toplumumuza yararlı işler yapan ve yöresel kültürlerin yaşatılmasını sağlayan tüm hemşeri derneklerinin de Yalova Belediyesi olarak yanındayız. Her zaman dediğim gibi; başka şehirlerde doğmuş olsak da buluştuğumuz, doyduğumuz, ortak paydamız olan yer Yalova. Bu festivalin gerçekleşmesinde emeği geçen başta dernek başkanımız olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Konuşmasının ardından Başkan Tutuk’a, derneğe sağladığı katkılardan dolayı Yalova Giresunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı İbrahim Arslan tarafından plaket takdim edildi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.