yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3010
EURO
34,6729
ALTIN
2.407,37
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

HAFTANIN MAÇINA ERTELEME

HAFTANIN MAÇINA ERTELEME
30.03.2023 17:57
0
A+
A-

YEŞİLOVASPOR-ÇINARCIK MÜCADELESİ 12 NİSAN’DA!

Yalova’da hafta boyunca futbol kamuoyunu meşgul eden Yeşilovaspor ile Çınarcık Belediyespor arasındaki maçın hangi sahada oynanacağıyla ilgili sorun aşıldı.

  • Buna göre iki takım arasındaki maç, 12 Nisan Çarşamba gününe ertelendi. Bu tarihe kadar Yeşilovaspor’un Çiftlikköy Belediyespor ve Safranspor’la yapacağı müsabakalar, Atatürk Stadyumu’na alındı.

Sezon boyunca 3 maçını çim sahada yapan Çınarcık’ın yanı sıra Yeşilova’nın da toplamda 3 karşılaşmasının statta oynatılması için, mavi-yeşillilerin Çiftlikköy ve Safran müsabakaları Atatürk Stadyumu’na alındı. Bu sayede de Yeşilova’nın çim sahaya alışması da sağlanmış olacak.

 

Onur ERDİK

2022-2023 futbol sezonu Yalova Süper Amatör Küme’de 20.haftada Yeşilovaspor ile Çınarcık Belediyespor takımları bu hafta sonu karşı karşıya gelecekti. Ancak maçın hangi sahada oynanacağıyla ilgili net bir bilgi yoktu. Ev sahibi ekip Yeşilovaspor, maçın Amatör Saha 1’de oynanmasını istiyordu. Gerekçe olarak da Çınarcık’ın bu sezon 3 mücadelesini çim sahada yapmış olmasıydı. Bu sebepten dolayı rakibinin kendisine avantaj sağlayacağını düşünen Yeşilovaspor kanadı, Amatör Saha 1’deki müsabakanın stada alınması durumunda maça çıkmayacağını açıklamıştı.

İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısında konu görüşüldü..

Yeşilovaspor cephesinin maça çıkmayacağı kararını açıklaması sonrası çıkmaza giren Yeşilovaspor-Çınarcık Belediyespor mücadelesinin oynanacağı sahayla ilgili olarak tarafların katılımı ile İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Çıkacak sonucun merakla beklendiği toplantının ardından edindiğimiz bilgilere göre; Yeşilovaspor ile Çınarcık Belediyespor arasındaki maçın tarihi değişti.

12 Nisan’a ertelendi..

Süper Amatör Küme’de şampiyonluk düğümünü çözecek mücadelede Yeşilovaspor ile Çınarcık Belediyespor arasındaki kritik 90 dakikanın tarihi değişti. Buna göre; iki takım arasındaki maç 12 Nisan Çarşamba gününe ertelendi. Normalde hafta sonu yapılması gereken müsabaka, Bölgesel Amatör Ligi’ndeki temsilcimiz Yalovaspor’un 16 Nisan Pazar günü Atatürk Stadyumu’nda iç saha maçına çıkacak olmasından dolayı bu kez Yeşilova-Çınarcık maçının hafta içerisinde oynatılmasına karar verildi.

Yeşilova, Çiftlikköy ve Safran maçlarını statta oynayacak..

Bu arada Yeşilovaspor, Çiftlikköy Belediyespor ve Safranspor maçlarını Yalova Atatürk Stadyumu’nda oynayacak. Bilindiği üzere; Çınarcık Belediyespor, bu sezon 3 maçını çim sahada oynadı. Yeşilova ise 1 kez çim sahada mücadele verdi. Durum böyle olunca da Yeşilovaspor’un tıpkı Çınarcık gibi toplamda 3 karşılaşmasını çim sahada oynayıp ortaya çıkacak sorunun ortadan kaldırılması amacıyla, mavi-yeşillilerin Çiftlikköy Belediyespor ve Safranspor müsabakaları Atatürk Stadyumu’na alındı.

Tarihler netleşti..

Ayrıca Yeşilova’nın Çiftlikköy ve Safran maçıyla ilgili tarihler de netleşti. Buna göre mavi-yeşilliler, 20.haftada Çiftlikköy Belediyespor’la 5 Nisan Çarşamba günü ve yine 21.haftada 9 Nisan Pazar günü Safranspor ile Atatürk Stadyumu’nda karşılaşacak. Çınarcık Belediyespor, 21.haftayı zaten Acarspor karşısında 3-0 hükmen galip kapatacak. Sarı-siyahlılar, 22.haftada da 9 Nisan Pazar günü Sugören Gençlerbirliği deplasmanına çıkacak. Büyük final olarak nitelendirilen mücadelede Yeşilovaspor-Çınarcık Belediyespor maçı 12 Nisan Çarşamba günü Yalova Atatürk Stadyumu’nda oynanmış olacak. Böylece günlerdir futbol kamuoyunu meşgul eden saha krizi de şimdilik çözülmüşe benziyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.