yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
ALTIN
2.920,13
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Çok Bulutlu
27°C
Yalova
27°C
Çok Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C

HABERCİ’DEN VALİ KAYA’YA ZİYARET

HABERCİ’DEN VALİ KAYA’YA ZİYARET
01.10.2024 17:14
0
A+
A-
  • Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Haberci Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Zeynep Taştan ve Muhabir Büşra Gündüz’ü makamında ağırladı..

 

HABER MERKEZİ

Ziyaret sırasında, yerel basının önemi, kentteki güncel gelişmeler ve Yalova’nın geleceğe yönelik projeleri üzerine samimi bir sohbet gerçekleştirildi. Gazete temsilcileri, Vali Kaya’nın Yalova’da göreve başladığı günden bu yana hayata geçirdiği projeleri ve toplumla kurduğu sıcak iletişimi takdir ettiklerini belirtti. Özellikle sosyal sorumluluk projeleri ve Yalova’nın çevre hassasiyetine yönelik çalışmaların, şehrin gelişimine önemli katkılar sunduğuna vurgu yaptılar. Ziyaret sırasında, Vali Kaya yerel basının kentin gelişimindeki rolünün altını çizdi. Basın mensuplarının, halkın doğru ve tarafsız bilgiye ulaşmasında büyük sorumluluk taşıdığını ifade eden Kaya, özellikle Yalova’nın doğal güzelliklerinin korunması ve tanıtımı konusundaki çabaların önemine dikkat çekti.

TAŞTAN’DAN VALİ KAYA’YA DESTEK..

Bunun yanı sıra, sürdürülebilir çevre projeleri ve Yalova’nın ekonomik kalkınmasına yönelik çalışmaları hakkında bilgiler paylaştı. Yazı İşleri Müdürü Zeynep Taştan, Vali Kaya’nın Yalova’da görev süresince gerçekleştirdiği çalışmaları yakından takip ettiklerini ve basın olarak bu projelere destek verdiklerini dile getirdi. Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerle sona ererken, yerel basının Yalova’da sürdürülen projelere dair bilinçlendirme çalışmalarında aktif bir rol üstlenmeye devam edeceği mesajı verildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.