yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
18°C
Yalova
18°C
Açık
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C

‘GÜZELLİKLERİNE GÜZELLİK KATIYORUZ’

‘GÜZELLİKLERİNE GÜZELLİK KATIYORUZ’
12.12.2021 14:06
0
A+
A-

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Fizyoterapist Fatma Atak ile Ayşe Tok Şavata, güzellik salonu ile alakalı bilgiler verdiler. Salon hakkında bilgi veren Şavata ve Atak, “Elit Güzellik Salonumuzda; kalıcı makyaj, cilt bakımı, ameliyatsız cilt gençleştirme, masaj, lenf drenaj- bölgesel incelme, lazer epilasyon, Medikal manikür-pedikür,microblading, protez tırnak, kaş kirpik laminasyon ve kuaför hizmetleri veriyoruz. Hizmetlerimizde en önemli kuralımız hijyen. Uzman ekibimiz ve modern ekipman ve kaliteli ürünlerimizle bay ve bayan müşterilerimizin güzelliklerine güzellik katarak memnuniyetlerini sağlamak bizleri mutlu ediyor. Kalıcı makyaj cildin epidermis katmanına uygulanırken, dövme dermal tabakaya uygulanmaktadır. Kalıcı makyajı genelde; zahmetsizce bakımlı ve güzel gözükmek isteyen kadınlar, yoğun iş temposunda olup, makyaj yapmaya zaman bulamayan kadınlar, makyaj malzemelerine alerjisi olan kadınlar, kaşlarında biçim bozukluğu, seyrelme ya da tamamen dökülme sorunu yaşayanlar, dudak sınırlarında asimetri sorunu olan kişiler, dudak çevresinde pigment kaybı problemi olanlar, yarık (Tavşan) dudak problemi olanlar medikal makyaj işlemi için uygun aday profilini oluştururlar” dediler.

Diğer hizmetlerden de bahsettiler..

Güzellik üzerine diğer hizmetlerinizden de bahseden ikili, “Cilt bakımı; Cildin doğal işlevini yerine getirebilmesi açısından da gereklidir. Kişinin cilt tipine uygun düzenli olarak bakımların yapılması zamanla ve yaşam koşullarıyla birlikte meydana gelebilecek kırışıklık, sarkma, leke, akne gibi sorunların oluşmasını engellemek açısından da oldukça önemlidir. Ameliyatsız cilt gençleştirme; İnsan vücudunun en büyük organı olan cildimiz zamanla sıkılığını ve pürüzsüz yapısını kaybetmektedir. Cerrahi müdahalelerden uzak durmak ve aynı zamanda estetik bir görünüm elde etmek isteyen kişilerin sıklıkla tercih ettiği ameliyatsız yüz germe uygulamasını başarılı bir şekilde gerçekleştiriyoruz.  Lenf drenaj- bölgesel incelme; Vücuda basınç masajı yapabilen cihazlarla, vücuttaki lenfatik ve venöz dolaşım hızlandırılır böylece damarlar arasında biriken sıvının drene edilmesine ortam yaratılır. Çeşitli hastalıklar sebebiyle vücutta oluşan ödemin atılmasında, selülit bakımında, bölgesel zayıflama ve vücut sıkılaştırma programlarının etkinliğini arttıran bir yöntemdir. Lazer epilasyon; diğer epilasyon çeşitlerinden farklı olarak kalıcı ve sağlıklı olduğu için tercih sebebidir. Kadın ya da erkek fark etmeksizin istenmeyen tüylerin kalıcı olarak yok edilmesini sağlayan lazer epilasyon, klasik yöntemlere kıyasla acısızdır. Masaj; Masajla, yumuşak dokuları mekanik olarak uyararak sistematik manipülasyonlarla organizmada fizyolojik ve psikolojik etki yaratılır. Kuaför; saç bakımları, manikür, pedikür konusunda da müşterilerimize kaliteli hizmet verdiğimiz bölümümüzdür. Ürün kalitemiz; uzman ekibimiz ile saçlar, kirpik, ipek kirpik, lifting (kirpik kıvırmak), saç boyama işlemlerinde iddialıyız diyebiliriz” diye konuştular.

‘Güzelliklerine güzellik katıyoruz’..

Kampanyalardan bahseden Şavata ve Atak, sözlerini şöyle sürdürdüler: “Salonumuza gelenler, tecrübeli ve işinin uzmanı ekibimiz tarafından güzelliklerine güzellik katıyor diyebiliriz. Bu güzelleşme için de, yılsonuna kadar gelenler indirimli kampanyamızdan yararlanabiliyorlar. Amacımız, uygun fiyatlarda kaliteli hizmet, müşteri memnuniyetidir. Elit Güzellik Salonumuz; Rüstempaşa Mahallesi, Gazipaşa Caddesi Deniz Apartmanı 34/5 Kat 1 (PTT yanı) Yalova adresinde hizmet vermektedir. Randevu almak isteyenler de bize (0226) 813 25 35 no.lu telefondan ya da 0532 795 79 38 no.lu WhatsApp hattından mesaj yazarak ulaşabilirler.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.