yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3808
EURO
34,6083
ALTIN
2.388,38
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
15°C
Yalova
15°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C

‘GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ’

‘GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ’
19.11.2023 14:57
0
A+
A-
  • Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’ndeki temsilcimiz HDI Sigorta Yalova VİP Genel Menajeri Alper Erin, ligde alınan üst üste yenilgilerin ardından ÇBK Gelişim maçıyla çıkışa geçmek istediklerini söyledi.

Deneyimli basketbol adamı, ilimizi en iyi şekilde uzu yıllar kadın basketbol liglerinde temsil eden turuncu-sarılı takımımız için güzel günlerin yakın olduğunu dile getirdi.

 

Onur ERDİK

2023-2024 sezonu Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’ne flaş başlangıç yaptıktan sonra üst üste mağlubiyetler alarak zirve yarışının gerisine düşen HDI Sigorta Yalova VİP’te genel menajer Alper Erin, önemli açıklamalarda bulundu. Turuncu-sarılı takımımızın bu ligin en tecrübeli ekiplerinden biri olduğunu altını çizen Erin, Mersin’deki ÇBK Gelişim maçıyla birlikte yeni bir sayfa açmak istediklerini kaydetti.

‘Çıkışa geçmek istiyoruz’..

HDI Sigorta Yalova VİP Genel Menajeri Alper Erin, “Lige iyi başlangıç yaparak üst sıraları zorlamaya başlamıştık. Ancak son 5 haftadır üst üste yenilgilerle zirvenin gerisine düştük. Yalova VİP, TKBL’nin en tecrübeli takımlarının başında geliyor. Başkanımız Murat Yapıcı, uzun yıllardır kadın basketboluna verdiği desteklerle ilimizin adını en iyi şekilde duyurmaya çalışmıştır. Önümüzde ÇBK Gelişim deplasmanı var. Bu müsabakayı kazanıp çıkışa geçmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

‘Güzel günler göreceğiz’..

Mersin deplasmanında kazanmaları durumunda yeni bir sayfa açacaklarını ifade eden Erin, açıklamasını şöyle sürdürdü: “İyi bir takıma sahibiz. Başantrenörümüz Ömer Petorak, bu ligi iyi bilen ve uzun yıllar kendini basketbola adamış bir isim. Genç ve tecrübeli isimlerden kurulu kadromuzla inanıyorum ki ÇBK Gelişim deplasmanında kazanıp sonrasında iyi günler göreceğiz. Bu takım daha önce play-off yarı finali ve sonrasında final oynayıp, Süper Lig’in kapısından döndü. Zaman zaman inişli ve çıkışlı durumlar olabiliyor. Pazartesi günkü mücadeleden zaferle ayrılıp hem galibiyet hasretine son vermek hem de yepyeni bir sayfa ile bu arenada yer alacağımıza inanıyorum. İnşallah hep birlikte güzel günler göreceğiz”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.