yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C

GÜRE VE ZONGULDAK’IN ZİRVE YARIŞI

GÜRE VE ZONGULDAK’IN ZİRVE YARIŞI
20.10.2023 13:37
0
A+
A-
  • HDI Sigorta Yalova VİP’in de yer aldığı Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde hafta içi mesaisinin heyecanı yaşandı.

Turuncu-sarılı takımımız Yalova VİP, sahasında Zonguldakspor Basket 67’ye kaybederek bu sezonki ikinci yenilgisini aldı.

  • Haftayı kayıpsız geçen Zonguldak ile lider Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor, 5.haftayı da namağlup kapattı.

Onur ERDİK

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun düzenlediği Kadınlar Basketbol Ligi’nde 5.hafta karşılaşmaları geride kaldı. Birbirinden zorlu maçların oynandığı haftanın ardından Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor, namağlup liderliğini korudu. Takipçisi Zonguldakspor Basket 67 de yenilgisiz bir şekilde zirve yarışındaki takibini devam ettirdi.

Gürespor, Adana’da galip..

Şampiyonluğun en güçlü adaylarından Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor, hafta içi mesaisinde 01 Adana Basketbol deplasmanına çıktı. Balıkesir temsilcisi, parkeden 63-41’lik farklı skorla galip ayrıldı ve üst üste 5.kez kazanmasını bildi. Bu sonuçla Güre, 10 puan ve averajla haftayı lider noktaladı. İkinci yenilgisini alan Adana ekibi de averajla 8.basamakta kendisine yer buldu.

Periler, Zonguldak’ı geçemedi..

Lige iyi bir başlangıç yapan HDI Sigorta Yalova VİP, 5.haftada şampiyonluk adaylarından Zonguldakspor Basket 67’i ağırladı. Zaman zaman çekişmeli geçen mücadelede Karadeniz ekibi, Yalova’dan 86-78’lik galibiyetle evine döndü. Bu sonuçla Zonguldak, 10 puan ve averajla tıpkı lider Gürespor gibi namağlup bir şekilde ikinci sırada haftayı bitirip lideri takibini sürdürdü. Turuncu-sarılı takımımız Yalova VİP de 8 puan ve averajla 4.sırada yer aldı.

Ligin tek kazanamayanı ÇBK Gelişim..

TKBL’de 5.hafta sonunda kazanamayan tek takımı konumundaki ekibi Mersin ÇBK Gelişim oldu. Akdeniz temsilcisi, deplasmanda Tourism X Boğaziçi Basketbol’a 68-54 boyun eğdi ve galibiyetsiz bir şekilde son sırada kaldı. Haftanın diğer maçlarında; Emlak Konut Gelişim, sahasında Urla Belediyesi’ni 81-58 mağlup etti. Danilo’s Pizza Bursa Antspor da seyircisi önünde Fenerbahçe Alagöz Holding Gelişim’i 75-58’le geçti. Botaş Gelişim’in deplasmanda Aslan Yol Burhaniye Belediyespor’u 84-48 yendiği haftada Çankırıspor Yükseliş, evinde Çerkezköy Belediyesi’ni 76-60’lık skorla yendi. Ligin güçlü takımlarından Bodrum Basketbol, Muğla’da konuk ettiği Trippters.com Turgutlu Belediyespor’a 79-72 boyun eğdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.