yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3440
EURO
34,9078
ALTIN
2.375,60
BIST
10.220,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C

GÜÇLÜ BAŞKAN!

GÜÇLÜ BAŞKAN!
11.03.2023 17:07
0
A+
A-

AK PARTİ’DE YENİ DÖNEM.. UMUT GÜÇLÜ, İL BAŞKANI..

‘PARTİME YAKIŞIR İL BAŞKANI OLACAĞIM’

  • Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayı ile AK Parti İl Başkanlığı görevine getirilen Umut Güçlü, devir-teslim töreni ile koltuğu Muğlim Bağatar’dan devraldı.

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Milletvekilliği aday adaylığı için görevinden istifa eden AK Parti İl Başkanı Muğlim Bağatar’ın ardından Merkez İlçe Başkanı Umut Güçlü, yeni il başkanı olarak atandı. AK Parti İl Başkanlığı binasında, Güçlü ve Bağatar arasından devir-teslim töreni gerçekleştirildi. Törene; Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, AK Parti Yalova Milletvekilleri Meliha Akyol ve Ahmet Büyükgümüş, görevini devreden Muğlim Bağatar, İl Gençlik Kolları Başkanı Muaz Ceylan, İl Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek, İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel ile çok sayıda partili katıldı. İl binasına Merkez İlçe yöneticileri ve partililerle birlikte gelen Güçlü’yü karşılayan Bağatar, kendisine yeni görevinde başarılar diledi.

“Allah ayağına taş değdirmesin”

Törende ilk olarak söz alan Muğlim Bağatar, “2018 yılından bu yana devam etmekte olduğumuz il başkanlığı görevimizi, Sayın Cumhurbaşkanımız ve Teşkilat Başkanımızın tensipleriyle milletvekili aday adayı olmak için bırakmış bulunuyorum. Yıllardır birlikte görev yaptığımız Merkez İlçe Başkanımız Umut Güçlü’ye, Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle il başkanlığı görevimi devrediyorum. Çok kıymetli başkanıma, teşkilatlarımızda 5 yıldır görev yaptığım arkadaşlarıma, önceki dönem il başkanlarıma, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, tüm teşkilatıma teşekkürlerimi sunuyorum. Umut başkanımıza da başarılar diliyorum, Allah ayağına taş değdirmesin” dedi.

‘15 Mayıs sabahında Yalova’mız yepyeni bir Türkiye’ye uyanacak’

AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, “AK Parti Yalova teşkilatlarımız için çok özel bir günde bir araya geldik. Değerli başkanım, kıymetli ağabeyim Muğlim Bağatar, yine uzun yıllardır bu teşkilatlarda izi olan, emeği olan, mahallelerinde, köylerinde hizmette olan değerli başkanımız Umut Güçlü’ye bu bayrak yarışında görevini devrediyor. Bu tarz değişimler diğer partilerde ayrılık yaratır. Elhamdülillah, Allah sizler gibi bir teşkilat nasip etmiş ki, her değişim ve dönüşüm, bu davaya ve partimize daha da güçlenmemiz için bir vesile oluyor” dedi. Büyükgümüş, şöyle konuştu: “Bu güzide ekip, partimizin politikalarının, liderimizin dünyaya yönelik mesajlarının, Yalova’mızda sokak sokak, kapı kapı, fert fert taşıyıcısı olacak. Bu kutlu kadroya da inanıyorum ki, Umut Güçlü başkanımız, şimdiye kadar olduğu gibi heyecanını, gayretini daha çok artırarak liderlik edecek. Kuruluşundan günümüze, Şükrü Önder başkanımızdan Umut Güçlü başkanımıza kadar, kaybettiğimiz yöneticilerimizle; Allah onlara rahmet eylesin, taş üstüne taş koyarak bugünlere kadar geldik. Yürekten inanıyorum ki, şimdiye kadar olduğu gibi Umut Güçlü başkanımız ve değerli ekibi efsane hizmetlere öncülük edecek. 15 Mayıs sabahında Yalova’mız inşallah yepyeni bir Türkiye’ye uyanacak. Muğlim başkanımıza, değerli ekibine, görev yapmış tüm kardeşlerimize şükranlarımı sunuyorum.”

‘Her zaman tecrübelerimizi paylaşacağız’

AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, “Bugün burada siyasi bir şöleni yaşıyoruz. Diğer siyasi partilerde Türkiye’ye mal olmuş isimleri bir gecede tarihe gömdüler. AK Parti’nin farkı burada yatıyor. Kuruluştan bugüne kadar tüm arkadaşlarımızla çalıştık, yol yürüdük; çok mutluyum. Ömrüm olduğu müddetçe de her zaman tecrübelerimizi paylaşacağız. Hep birlikte çok güzel işler çıkaracağız ve 15 Mayıs’ta, inşallah büyük bir coşkuyla 2023 Türkiye yüzyılımızı hep birlikte başlatacağız. Kuruluşundan bu yana emek vermiş tüm başkanlarımıza, yöneticilerimize, üyelerimize tek tek teşekkür ediyorum. Muğlim başkanımızdan ve emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

‘2 değil, 3 milletvekili çıkaracağız’

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, “Muğlim Bağatar gerçekten çok çalıştı. Çıtayı öyle bir yere koydu ki, inşallah 2 değil, 3 milletvekili çıkaracağız. Umut Güçlü başkanımızla da bunun üzerine daha da koyarak, Allah’ın izniyle 14 belediyeyi de alacağız. Muğlim başkanımızın ve Umut başkanımızın çalışkanlığına yıllardır şahidim. Sizlerin de desteği ile bu başarının devamı gelecek. Muğlim başkanıma siyasi ve gelecek hayatında başarılar diliyorum. Umut başkanıma da başarılar diliyorum. Her zaman birlikteyiz, beraberiz. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

‘Sizlere, partime, reisime yakışır bir il başkanı olacağım’

Bağatar’dan görevi devralan AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü, “Sözlerime benimle birlikte 11 sene emek veren, yanımda duran mahalle başkanlarım ve teşkilatıma teşekkür ederek başlamak istiyorum. Parti bir isimdir ama davamız Allah’ın kelamı, Allah’ın yoludur. Bu süreçte de emeği geçen tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ederim” dedi. “Muğlim başkanımın yerini doldurmak hakikaten zor olacak, kendisini buraya tamamen vakfedip sabah erken saatlerde geldi, akşam saat 9’larda, 10’larda Altınova’da, Çınarcık’ta, Çiftlikköy’deydi. Allah’ın izniyle hedefimiz O’nun koyduğu çıtaya ulaşmak. Ondan sonraki en büyük hedefimiz de, inşallah hep beraber, Yalova’da öncelikle ilk seçimimiz olan 14 Mayıs seçimlerinde 2 milletvekilliğini 3 milletvekilliğine yükseltmek” şeklinde konuşan Güçlü, son olarak şunları söyledi: “Sayın Cumhurbaşkanımızın bana ilettiği ve sizlere iletmemi istediği bir şey var. Milletvekilliği ile belediye başkanlığını almamızı söyledi. Ben de kendisine ‘emredersiniz Cumhurbaşkanım’ dedim. Sayın Cumhurbaşkanımızın morali çok iyi. Sakın bir yeise, bir üzüntüye kapılmayın. O kadar keyifliydi ki dün. Ben de bir o kadar şevklendim. Bu ulvi göreve geldim, sabaha kadar gözüme uyku girmedi. Çünkü bu koltuğu, hayatım boyunca, bu partiye girdiğimden beri sabırla bekliyordum. Zaman değişti, mekanlar değişti, koltuklar değişti, her şey değişti ama benim içimdeki ateş hiçbir zaman sönmedi. Benimle beraber yönetim kurulumda, bana önderlik eden, rehberlik eden bütün ağabeylerime, kardeşlerime teşekkür ediyorum. Sizlere, partime, reisime yakışır bir il başkanı olacağım. Hiçbir pisliğin içinde benim adımı görmeyeceksiniz. Bundan sonra hep beraber; durmak yok yola devam.”

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.