yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3425
EURO
34,8475
ALTIN
2.378,29
BIST
10.262,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

‘GÜÇLÜ BASIN OLMADAN GÜÇLÜ YALOVA OLAMAZ’

‘GÜÇLÜ BASIN OLMADAN GÜÇLÜ YALOVA OLAMAZ’
26.07.2023 16:03
0
A+
A-

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, HABERCİ’yi ziyaret etti..

  • Haber /Zeynep TAŞTAN

Altınova’nın başarılı Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, önceki gün HABERCİ’yi ziyaret ederek Gazetemiz İmtiyaz Sahibi İbrahim Yurdagül ile Altınova ve Yalova üzerine kısa bir sohbet gerçekleştirdi.“Güçlü bir şehir olabilmenin yolu güçlü bir basına sahip olmaktan geçer. Basın ne kadar tarafsız ve güçlü olabilirse şehir de toplum da o ölçüde daha güçlü, daha dirençli olur” diyen Dr. Oral, Altınova ilçesinde her alanda önemli hizmet ve yatırımlara imza attıklarını söyledi.

  • DÖRT DÖNEMDİR İŞ BAŞINDA

2004 yerel seçimlerinden itibaren dört dönem üst üste Altınova Belediye Başkanı olarak tarihi ve köklü yatırımlara öncülük ettiklerini hatırlatan Dr. Metin Oral, “Tersaneler bizim dönemimizde yaşam buldu. Altınova’nın köklü tarihinin gün ışığına çıkarılmasına yönelik tüm adımlar yine bizim dönemimizde atıldı; akademik çalışmalar, bilimsel araştırmalar tüm hızıyla sürüyor ve bunu yaparken ilgili kurumlarla sürekli işbirliği ve istişare halindeyiz” şeklinde konuştu.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.