yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Salı Hafif Yağmurlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C

GÖZÜM’DEN ÖĞRENCİLERE POLİSLİK DERSİ

GÖZÜM’DEN ÖĞRENCİLERE POLİSLİK DERSİ
14.12.2023 15:07
0
A+
A-
  • Yalova Emniyet Müdürü Salih Gözüm, il genelindeki okullardan gelen öğrencileri yeni hizmet binasında ağırlayarak polislik mesleği hakkında bilgiler verdi. Gözüm, çocukların polislere olan sevgi ve saygısını artırmak için makamında kabul ettiği öğrencilere hediyeler de takdim etti..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Yalova Emniyet Müdürlüğü, il geneli okullarda yapılan toplantılar neticesinde alınan kararlar doğrultusunda öğrencilerin kademeli olarak İl Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binasını ziyaret etmelerini sağladı. Bu kapsamda, Müfettiş Hamdi Girgin İlkokulu ile Cumhuriyet Ortaokulu öğrenci ve öğretmenleri, yeni hizmet binasına ziyaret etkinliği düzenledi. Etkinlik sırasında, Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü, Eğitim Şube Müdürlüğü, Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Şube Müdürlüğü (Haber Merkezi) ve Asayiş Şube Yunus Tim motorize ekipleri öğrencilere görevli personeller tarafından tanıtıldı. Öğrenciler, polislerin kullandığı araç, gereç ve teknolojileri yakından görme fırsatı buldu. Yalova Emniyet Müdürü Salih Gözüm de, makamında öğrencileri ağırlayarak onlarla sohbet etti. Gözüm, polislik mesleğinin önemini, zorluklarını ve güzelliklerini anlattı. Gözüm, öğrencilere polislere karşı saygılı ve sevgili olmalarını, okullarında başarılı olmalarını ve hayallerini gerçekleştirmelerini tavsiye etti. Gözüm, öğrencilere çeşitli hediyeler de takdim ederek, kendilerini her zaman Emniyet Müdürlüğü’nde görmek istediğini söyledi. Etkinlik, öğrencilerin Emniyet Müdürlüğü servis araçlarıyla güvenli bir şekilde okullarına sevki ile sona erdi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.