yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3203
EURO
35,1119
ALTIN
2.298,90
BIST
9.056,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
24°C
Yalova
24°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
21°C
Cuma Açık
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
23°C

GÖZLER 20 ŞUBAT’A ÇEVRİLDİ!

GÖZLER 20 ŞUBAT’A ÇEVRİLDİ!
16.02.2022 16:40
0
A+
A-

 

 

Onur ERDİK

 

Bölgesel Amatör Lig 8. Bölge 2. Grup’ta 12.hafta müsabakaları kapsamında kritik bir maç oynanacak. İkinci devrenin ilk derbisinde Yalovaspor’a kaybeden Kadıköyspor, Çanakkale deplasmanında galibiyeti son dakikada kaçıran Altınova Belediyespor’a konuk olacak. Haftalardır galibiyete hasret iki takımın puan mücadelesi, ateş hattını da yakından ilgilendiriyor. Abdurrahman Güneş yönetimindeki Sarı-Yeşilliler, rakibini yendiği takdirde çıkışa geçecek ve alt sıralara yaklaşmama adına rahat nefes alacak. Teoman Parıltan yönetimindeki Kırmızı-Siyahlılar da ateş hattında daha fazla yanmamak için Pazar günkü mücadeleyi mutlaka kazanması gerekiyor.

 

İlk maçı Altınova kazanmıştı..

Altınova Belediyespor ile Kadıköyspor arasında 20 Şubat Pazar günü Altınova Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumu’nda oynanacak maç saat 14.00’te başlayacak. Bu karşılaşma öncesinde Sarı-Yeşilliler, 12 puanla 7.sırada bulunuyor. 3 puandaki Kırmızı-Siyahlılar da ligin dibinde yer alıyor. Sezonun ilk devresinde Yalova Atatürk Stadyumu’nda oynanan maçı Altınova Belediyespor, son dakikalarına geride girmesine rağmen zorlu 90 dakika sonunda sahadan 2-1’lik skorla galip ayrılmıştı.

 

Kadıköy bir kez kazandı..

Öte yandan iki takım, BAL tarihinde daha önce toplamda 5 kez karşılaştı. Bu müsabakaların 4’ünü Altınova kazanırken; 1 mücadelede ise Kadıköyspor sahadan galibiyetle ayrılmıştı. Altınova, rakibine bu maçlarda 9 gol atma başarısı gösterdi. Kadıköy ise Sarı-Yeşillilerin filelerini 5 kez havalandırdı.

 

Altınova 4 maçtır 3 puana hasret..

Bu arada Altınova Belediyespor, ligde oynadığı son 4 maçta da sahadan galibiyetle ayrılamadı. Sarı-Yeşilliler, son galibiyetini 12 Aralık 2021 tarihinde deplasmanda Bigaspor’a karşı 2-1’lik skorla elde etmişti. Bu sezon istediği performansa ulaşamayan Altınova, evinde de sadece Bigadiç Belediyespor’u 3-0’lık skorla yenmişti.

 

Kadıköy 3 puan yüzü göremedi..

BAL’da dördüncü sezonunu yaşayan Kadıköyspor, tarihinin en kötü dönemini yaşıyor. Kırmızı-Siyahlılar, 2021-2022 sezonunda oynadığı 11 maçta da kazanamadı. Grupta henüz 3 puanla tanışamayan tek takım konumundaki Kadıköy, bu müsabakalarda sadece 3 beraberlik aldı ve 8 karşılaşmada da rakiplerine boyun eğdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.