yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C

GOP YENİ SPOR SAHASINA KAVUŞUYOR

GOP YENİ SPOR SAHASINA KAVUŞUYOR
26.09.2023 14:17
0
A+
A-
  • Yalova Belediyesi ekipleri Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde atıl bir şekilde duran saha da yenileme çalışmalarına başlandı..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Abdülhamid Han Ortaokulu ve Şelale arasında kalan genellikle öğrencilerin okul saatleri içinde kullandığı atıl vaziyetteki sahanın yapım çalışmalarını Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, yerinde inceledi. Geçtiğimiz günlerde yapım çalışmalarına başlanılan suni çim saha kısa bir süre içinde tamamlanarak sonra hem öğrencilerin hem de mahalle sakinlerinin hizmetine sunulacak. Yenileme çalışmaları devam eden sahada çalışmaları yakından inceleyen Başkan Tutuk, “Abdülhamid Han Ortaokulu ve Şelale arasında atıl bir şekilde toprak saha mevcuttu. Burası öğrencilerimizin okul saatlerinde kullanması gereken ancak atıl vaziyette olduğu için öğrencilerimizin yararlanamadığı bir alandı. Öğrencilerimiz için tehlike arz ediyordu. Bizlere gelen talep doğrultusunda sahamızın yenileme çalışmalarına kısa sürede başladık. 620 m2 zemini suni çimle kaplanmış, tel örgüleri yenilenmiş bir sahayı en kısa zamanda tamamlamış olacağız. Ayrıca halı sahamızın iki ayrı kapısı olacak. Okul saatleri içinde okul bölümünden öğrencilerimiz sahaya girerek kullanabilecek. Diğer saatlerde ve hafta sonlarında ise mahalle çocuklarımız ve gençlerimiz açacağımız diğer kapıdan sahayı kullanabilecekler” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.