yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,2927
EURO
34,7722
ALTIN
2.408,80
BIST
10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
21°C
Yalova
21°C
Açık
Salı Açık
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
15°C

GOLLER YAĞMUR GİBİYDİ

GOLLER YAĞMUR GİBİYDİ
16.02.2024 17:00
0
A+
A-

Yalova’da düzenlenen Şirketler Kupası’nda ikinci hafta, önceki akşam oynanan karşılaşmalarla tamamlandı.

 

Birbirinden güzel gollerin kaydedildiği ikinci haftanın ardından A Grubu’nda Paksuntaş Makine ile Ece Marin, B Grubu’nda da Mariner Mühendislik ile Personel AŞ ikide ikiyle zirveyi paylaştı.

 

Onur ERDİK

Winner Sport tarafından düzenlenen Şirketler Kupası 2024 Kış Ligi’nde ikinci hafta, Perşembe mesaisinde oynanan üç karşılaşmayla noktalandı. Heyecan dolu futbol maratonunda futbolseverler, şık gollere tanıklık ederken Kent77’dn canlı yayınlanan maçlara Kaptan Halı Saha Tesisleri ev sahipliği yapıyor.

Mariner rahat kazandı..

Turnuvanın favorilerinden Mariner Mühendislik, B Grubu’nda ikici hafta mücadelesinde Elektromarketim ile karşılaştı. Müsabakanın ilk bölümleri kontrollü geçerken, turuncu-siyahlı konuk takım, duran top organizasyonundan Ömürcan Kaya’nın kaydettiği golle 1-0’lık avantajı elde etti. Ancak kalesinde gördüğü golün ardından çabuk reaksiyon gösteren Mariner, Ahmet Seyfi Yüksel’in sahne almasıyla önce beraberliği yakaladı ve ardından da skor üstünlüğünü ele geçirdi. Ev sahibi takım, Enes Dışpınar’ın da skora katkı vermesiyle mücadeleyi 9-1 galip tamamladı.

Yeşil Körfez, üstünlüğünü koruyamadı..

A Grubu’nda ise düellonun kazananı çıkmadı. Tersan Tersanesi ile Yeşil Körfez Su Birliği arasındaki zorlu kapışmaya konuk ekip üst üste gollerle giriş yaparak biranda skoru 3-0’a getirdi. Ancak çabuk pes etmeyen Tersan, ilk yarının sonlarında bulduğu golle devre arasına 3-1 geride girdi. İkinci yarının ilk bölümlerinde üst üste goller kaydeden Tersan, durumu 3-3 yaptı. Ancak Yeşil Körfez Su Birliği’nde Yalçın Küçük sahneye çıkarken, konuk takım biranda skoru 5-3’e getirdi. Önce farkı 1’e indiren Tersan, ardından da son dakikalarda beraberliği yakaladı ve nefes kesen düello 5-5 sona erdi.

18 gol kaydedildi..

B Grubu’nda haftanın maçında AB Makine ile Yalova Belediyesi Personel AŞ kozlarını paylaştı. Müthiş düellodan tam 18 gol çıktı. Karşılaşmaya etkili giriş yapan konuk ekip, Ali Oktay’ın golleriyle şahlandı. AB Makine de golcüsü Fatih Bektaş ile ayakta kalmaya çalıştı. Nitekim zorlu 50 dakika, Personel AŞ’nin 10-8’lik galibiyetiyle noktalandı. Konuk takımda Ali Oktay, attığı 8 golle maça damgasını vurdu. Ev sahibi AB Makine’de de Fatih Bektaş, birbirinden şık gollere imzasını koydu. Özellikle  deneyimli forvetin son dakikada kendi ceza sahasından rakip kaleye gönderdiği gol, turnuvanın en güzel golleri arasına girdi ve kayıtlara geçti.

A Grubu’nda Paksuntaş ve Ece Marin rahatladı..

Turnuvada ikinci haftanın müsabakaları sonrasında A Grubu’nda Paksuntaş Makine, 6 puan ve averajla liderlik koltuğunda yer aldı. Ece Marin de 6 puan ve averajla ikinci sırada haftayı bitirip çeyrek final yolunda çok büyük avantajın sahibi oldu. 4 puanlı Tersan Tersanesi üçüncü ve 1 puandaki Yeşil Körfez Su Birliği de dördüncü sırada kendisine yer buldu. Puansız iki takımdan son şampiyon Beşiktaş Tersanesi beşinci ve turnuvanın yeni takımı İDO da son sırada haftayı kapattı.

B Grubu’na Mariner ve Personel AŞ damgası..

Öte yandan Şirketler Kupası’nda B Grubu’nda Mariner Mühendislik, ikinci hafta sonunda 6 puan ve averajla zirvede yer aldı. Yalova Belediyesi Personel AŞ de yine 6 puan ve averajla ikinci sırada haftayı bitirdi. 3 puanlı iki takımdan Yalova Ro-Ro Port üçüncü ve AB Makine de dördüncü sırada yer bulurken, puansız Elektromarketim ve Pınarbaşı da son iki sırayı paylaştı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.