yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3592
EURO
34,7068
ALTIN
2.390,95
BIST
10.158,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C

GOL MAKİNESİ YUVADAN AYRILMADI!

GOL MAKİNESİ YUVADAN AYRILMADI!
29.07.2022 13:47
0
A+
A-

 

 

Tavşanlı Belediyespor’un gol makinesi oyuncusu 26 yaşındaki Furkan Samet Seven, yeni sezonda da mavi-beyazlı formayla gollerine devam edecek.

 

Yalova Süper Amatör Küme’de geçen sezon 20 müsabakaya çıkan başarılı forvet, kaydettiği 40 gol ile maç başına 2 gol ortalamasıyla Tavşanlı’nın gol yükünü çekmişti.

 

Onur ERDİK

 

Süper Amatör Küme’nin son şampiyonu Tavşanlı Belediyespor, iç transfer görüşmeleri kapsamında gol makinesi oyuncusu Furkan Samet Seven’le tekrar anlaşma sağladı. Geride bıraktığımız 2021-2022 sezonunda namağlup şampiyon olan ancak baraj maçında Altınova’ya kaybederek Bölgesel Amatör Lig hayalini erteleyen mavi-beyazlılar, yeni sezon için Furkan’la tekrar el sıkıştı.

20 maçta 40 gol..

En yakın rakibi Çınarcık Belediyespor’un 12 puan önünde namağlup bir şekilde mutlu sona ulaşan Tavşanlı Belediyespor, tek puan kaybını Yeşilovaspor’la berabere kalarak yaşamıştı. Müthiş geçen maratonda normal sezonu zirvede kapayan Serkan Özdemir’in öğrencileri, Bölgesel Amatör Ligi’ne yükselme maçında Altınova Belediyespor’la kozlarını paylaşmıştı. Nefes kesen müsabakada rakibine 2-1 mağlup olan Tavşanlı, BAL’ın da adeta kapısından döndü. Mavi-beyazlı takımın en çok dikkat çeken isimlerinin başında gelen Furkan Samet Seven, attığı gollerle adeta geride bıraktığımız sezona damga vurdu. Tavşanlı formasıyla çıktığı 20 müsabakada tam 40 gol atan Furkan, maç başına 2 gol ortalamasıyla mavi-beyazlıların gol yükünü çekti.

Yeni sezonda da Tavşanlı’da..

2022-2023 sezonunda Yalova Süper Amatör Küme’de tekrar hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Tavşanlı Belediyespor, golcüsüyle nikah tazelemesini bildi. Kariyerinde Bölgesel Amatör Lig tecrübesi de bulunan Furkan, rakip defansın ve kalecilerin korkulu rüyası olmaya yeni sezonda da devam edecek. Tavşanlı, müthiş yeteneğiyle Süper Amatör Küme’de tekrar şampiyonluğun en büyük favorilerinden biri olarak gösteriliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.