yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C

GİRESUNSPOR’DAN TRANSFER!

GİRESUNSPOR’DAN TRANSFER!
28.07.2023 15:25
0
A+
A-

AHMET YUSUF İPEKÇİ, YALOVASPOR’DA

  • Süper Amatör Küme takımlarından Yalovaspor, Süper Lig’den 1. Lig’e düşen Giresunspor’un gelişim takımında forma giyen ve son olarak Beylerbeyi 1911 Futbol Kulübü’nde oynayan 23 yaşındaki defans oyuncusu Ahmet Yusuf İpekçi’yi kadrosuna kattı.

Hedefini önce Bölgesel Amatör Lig sonra 3. Lig olarak belirleyen Yalovaspor, defans hattına takviyede bulundu. Yeşil-kırmızılılar, BAL takımlarından Beylerbeyi 1911 FK formasını terleten Ahmet Yusuf’u transfer etti.

 

Onur ERDİK

2023-2024 sezonunda Süper Amatör Küme’de şampiyon olarak tekrar Bölgesel Amatör Ligi’ne çıkmak isteyen Yalovaspor, transferde ses getirmeye devam ediyor. Kadrosuna Ferit Erişçi, Mustafa Serkan Demirel ve Orhan Pamukçu gibi eski tecrübeli oyuncuları katan Yalovaspor, dış transferde aldığı oyuncularla dikkat çekmişti. Yeni yönetimi ve Yalova Belediyespor bünyesinde, Yalovaspor ismini kullanmaya devam ederek faaliyetlerini sürdürecek yeşil-kırmızılı ekip, önceki gün yeni bir isimle daha anlaştı.

Giresunspor’da profesyonelliğe yükseldi..

Faruk Yiğit’in teknik direktörlüğünü yapacağı Yalovaspor, transferde yeni bir bomba patlattı. Yeşil-kırmızılı takım, Süper Lig’den 1. Lig’e düşen Giresunspor formasını terleten ve BAL ekibi Beylerbeyi 1911 FK’de geçen sezonu bitiren 23 yaşındaki defans Ahmet Yusuf İpekçi’nin transferini açıkladı. Yalovalı futbolcu, 2012 yılında o dönem Bursaspor’un pilot takımı olan Yeşil Bursa’da futbol hayatına başladı. Ardından Ertuğrulgazi Meskenspor’a transfer olan genç oyuncu, 2017’de Giresunspor’a katıldı. Karadeniz temsilcisiyle 2018 yılında profesyonel sözleşme imzalayan 23 yaşındaki oyuncu, son olarak Bölgesel Amatör Lig takımlarından Beylerbeyi 1911 Futbol Kulübü’nde forma giydi. Giresunspor’la sözleşmesi 2022-2023 sezonu sonunda biten ve boşa çıkan Ahmet Yusuf, 2023-2024 sezonunda Yalovaspor formasıyla yeşil sahalarda olacak.

Stoper ve sağ bek mevkilerinde oynuyor..

Yeşil-kırmızılıların yeni transferi Ahmet Yusuf, sağ ve sol stoperin yanı sıra sağ bek mevkiinde de oynayabiliyor. TFF 1. Lig, Türkiye Kupası, U-21 Ligi, U-19 Elit Akademi Ligi, U-19 Akademi Ligi ve Bölgesel Amatör Ligi’nde forma giyen genç oyuncu, yeni sezondan itibaren memleketi Yalova’da, yeşil-kırmızılı forma için ter dökecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.