yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3426
EURO
34,8553
ALTIN
2.383,69
BIST
10.250,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

 GENÇLİK MECLİSİ’NDEN YENİ PROJE: ‘KENT BİLMECESİ’

 GENÇLİK MECLİSİ’NDEN YENİ PROJE: ‘KENT BİLMECESİ’
19.01.2024 15:48
0
A+
A-

PROJENİN YÜRÜTÜCÜLÜĞÜNÜ MUHSİN SEVENCAN YAPACAK!

  • Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Fatih Ayaz, Yalova’da şölen havasında geçen Kent Kupası’nın ardından ‘Kent Bilmeceleri’ isimli yeni proje ile şehrin dinamiklerini bir araya getireceklerini söyledi.

Tamamen şehir üzerinden oluşturulacak bilmeceler ile gerçekleştirilecek olan projenin yürütücülüğünü Gazetemiz Köşe Yazarı Muhsin Sevencan yapacak.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

2022 yılından bu yana Yalova’daki gençlerin sorunlarına çözüm üretmek için bir misyon yüklenen Yalova Kent Konseyi Gençlik Meclisi, çalışmalarına devam ediyor. Gençler ve yerel yönetimler arasında adeta bir köprü vazifesi kuran Gençlik Meclisi, şehrin sorunlarını yetkililere ulaştırıyor. Gençlik Meclisi Başkanı Fatih Ayaz, HABERCİ’ye özel açıklamalarda bulunarak, Gazetemiz Köşe Yazarı Muhsin Sevencan ile birlikte ortak bir projeye imza atacaklarını söyledi.

Muhsin Sevencan’dan gençlerin projesine destek

Kent Kupası projesi ile şehrin tüm dinamiklerini bir araya getirdiklerini ifade eden Ayaz, “Geçtiğimiz senelerde, Kent Kupası adı altında hayata geçirdiğimiz proje ile ilimizde bir dizi spor müsabakaları gerçekleştirdik. Bu, kent oyunları çok sevildi, biz de üzerine yeni projeler eklemek istedik. Yalova’nın tarih araştırmalarına ışık tutan, çok kıymetli Sayın Muhsin Sevencan hocamızla birlikte ‘Kent Bilmeceleri’ ismini verdiğimiz yeni projemizi yapmaya karar verdik. Bu vesile ile Muhsin hocamızın kıymetli bilgilerinden de faydalanacağız. Projenin amacı; şehrin tanıtımına katkıda bulunmak ve şehirdeki gizli kalan hikayeleri ortaya çıkarmak. YouTube üzerinden yayınlanacak videolarla izleyicilere ulaşacağız. Şehrin gizli kalmış değerlerini bilmece oyunu ile ön plana çıkarmış olacağız. Sonrasında da katılımcılara naçizane ödüller vereceğiz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.