yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Çok Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C

GENÇLİK MECLİSİ, İZMİR’DE YALOVA’YI TEMSİL ETTİ

GENÇLİK MECLİSİ, İZMİR’DE YALOVA’YI TEMSİL ETTİ
03.05.2023 15:39
0
A+
A-
  • İzmir Gençlik Meclisi’nin organize ettiği, Gençlik Meclisleri Buluşması’na, Yalova Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri de getirdi.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

İzmir’in Bornova ilçesinde 2 gün boyunca süren programda, Gençlik Meclisleri’nin çalışma stratejileri, kavramsal metodoloji, faaliyet alanları ve koordinasyon konuları üzerine istişareler yapıldı. Yalova Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Fatih Ayaz, Yalova Gençlik Meclisi Üyesi Yasir Şahin ve Yalova Kent Konseyi Gençlik Meclisi Üyesi Süleyman Çelik, Yalova’yı temsil etti. Programla ilgili konuşan Yalova Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Fatih Ayaz, “Gençlik Meclisleri’nin bu şekilde toplanması ve fikir istişaresi içerisinde olması oluşumları güçlendirdiği gibi farklı fikirlerin hasbihali ile birlikte daha verimli hale geleceği aşikârdır. O nedenle bu organizasyonların mütemadiyen yapılması ve de desteklenmesi elzemdir. Buralarda alınan kararlar, ülkemizin dört bir yanında varlık gösteren Kent Konseyi Gençlik Meclisleri’nin koordinasyon alanını genişletecektir. Bizler de bu organizasyonda kendi çalışmalarımız olan; Şehit Hikâyeleri ve Kent Kupası gibi projelerimizi sunduk. Herkesin beğenisini alması da bizleri ziyadesi ile memnun etti. Umarım ileride, böyle bir organizasyona Yalova olarak bizler ev sahipliği yaparız. Biliyoruz ve görüyoruz ki kentimizin bu becerisi yüksek. Bu organizasyonu düzenleyen İzmir Gençlik Meclisi’ne de teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Organizasyon ortak karar metninin hazırlanması ve onaylanmasıyla biterken, Yalova Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Fatih Ayaz, Yürüyen Köşk maketini, İzmir Kent Konseyi Gençlik Meclisi’ne hediye etti.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.