yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3415
EURO
34,7857
ALTIN
2.390,02
BIST
10.250,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C

GENÇLİK MECLİSİ GENEL KURULUNU YAPTI

GENÇLİK MECLİSİ GENEL KURULUNU YAPTI
02.01.2024 15:11
0
A+
A-
  • Yalova Kent Konseyi Gençlik Meclisi, üçüncü olağan genel kurulunu gerçekleştirdi.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Yalova Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Yalova Uygulama Oteli’nde gerçekleştirdiği, üçüncü olağan genel kurul toplantısı yoğun katılımla tamamlandı. Yalova Kent Konseyi Başkanı Mustafa Kandemir, Yalova Kent Konseyi Genel Sekreteri Erkan Çetintaş, Yalova Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri Mehtap Hiçyılmaz, İdris Durmuş ve Volkan Yılmaz da genel kurula katıldı. Gençlik Meclisi Başkanı Fatih Ayaz’ın açılış konuşmasıyla başlayan genel kurul, protokol konuşmaları ve sonrasında genel kurul üyelerinin konuşmalarıyla devam etti.

‘Sorunları yakından takip ediyoruz’

Başkan Ayaz konuşmasında, “Kentimizdeki eksikleri, sorunları ve yapılanları yakından takip ediyoruz. Gençlerimizle olan bağımız sayesinde de hızlı iletişim sağlayabiliyor ve aksiyon noktasında adım atabiliyoruz. Gençlerden bizlere ulaşan bütün konuları da ilgililere iletiyoruz. Bugün de yine aynı şekilde bize gelen bilgileri bütün şeffaflığıyla kentimizin seçilmiş ya da atanmış olan mülki amirlerine ileteceğiz” dedi.

‘Tebrik ediyorum’

Yalova Kent Konseyi Başkanı Mustafa Kandemir ise, “Gençlerle birlikte olmak ve onlarla birlikte yol yürümek herkese nasip olmaz. Ben kendimi şanslı hissediyorum. Böylesine büyük bir gençlikle birlikte kentimiz için çalışıyoruz. Sizlerin yaptıkları organizasyonları, etkinlikleri gördükçe de mutlu oluyorum. Kent Kupası organizasyonunuzla sadece kentimize değil, çevre illere de örnek olduğunuzu bilmenizi istiyorum. Sizleri tebrik ediyor ve nice çalışmalarda birlikte olmaktan memnuniyet duyacağımı bilmenizi istiyorum” şeklinde konuştu.

Üçüncü olağan genel kurul, görüş ve önerilerden sonra, toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.