yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
20°C
Yalova
20°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
23°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C

GENÇLİK KOLLARI, ÖĞRENCİLERİN İFTAR SOFRASINA KONUK OLDU

GENÇLİK KOLLARI, ÖĞRENCİLERİN İFTAR SOFRASINA KONUK OLDU
07.04.2022 15:06
0
A+
A-

 

 

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer ve AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığı üyeleri, Yalova Üniversitesi’nde okuyan öğrencilerin evlerine konuk oldular. Soyer ve Gençlik Kolları üyeleri öğrencilerle birlikte iftar açtılar. Gençlerle bir arada olmaktan her zaman mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Soyer, gençlerin sorun ve taleplerini dinledi.

Teşekkür etti

Ramazan ayı ziyaretlerin devam edeceğini söyleyen İl Gençlik Kolları Başkanı Emirhan Balkaya, “İl başkan yardımcılarımız, Çınarcık Gençlik Kolları Başkanımız Kenan Balkaya ve Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer ile birlikte Yalova Üniversitesi’nde eğitim gören öğrenci kardeşlerimizin iftar sofralarına misafir olduk. Bizlere evini ve gönlünü açan, Ramazan ayının bereketini sofralarında paylaşan kardeşlerimize teşekkür ederiz” dedi.

‘Ramazan ayı boyunca etkinlikler devam edecek’

Ramazan ayı çalışmalarının bereketli geçtiğini belirten Balkaya, “Ramazan ayı Gençlik Kollarımız için bereketli çalışmalar ile devam ediyor. İftara Beş Kala programımız Yalova Merkez ve ilçelerimizde devam ediyor. Önceki dönem Gençlik Kolları başkanlarımızı iftar programında buluşturacak bir vefa iftarı düzenleyeceğiz Ramazan ayının ortasına yaklaştığımızda büyük bir gençlik iftarı düzenleyeceğiz. Öğrenci evi iftarlarımız ilçelerimizde devam edecek. Ramazan ayının maneviyatını tüm etkinliklerimizde hissediyoruz. Ramazan ayı İslam alemi için önemli bir ay, bu yüzden yaptığımız her işte bu ayın bereketini görüyoruz. Ramazan ayı Gençlik Kolları’nda dolu dolu geçiyor” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.