yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

‘GENÇLER YEREL SEÇİME HAZIR’

‘GENÇLER YEREL SEÇİME HAZIR’
17.07.2023 15:58
0
A+
A-
  • AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Muaz Ceylan, her geçen gün gençleşen ve güçlenen AK Parti kadrolarının yerel seçime hazır olduğunu söyledi.

..”Sadece sandık başına giderken değil, her zaman sahada; vatandaşıyla, esnafıyla, genciyle, yaşlısıyla hemhal olan teşkilatın bir mensubu olmaktan daima gurur duyuyorum. Bu süreçte genel merkezimiz ile il, ilçe ve belde teşkilatlarımızla, kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla seferberlik ruhuyla çalıştığımızda milletimizin gönül kapılarının bize açık olduğunu gördük.”

  • ..”Şu anda 4 bin 500 üyemiz var. Partimizde belli bir yaş sınırı var. 30 yaşını dolduran gençler kardeşlerimiz, ana kademede görev alıyorlar. Bu da partimizde yeniliğe sebep oluyor. Kendi içimizde dağılmadan, kopmadan, birlik ve beraberlik içerisinde büyümeye devam ediyoruz.”

..”Dışarıdan bazı söylemler, gençlerin siyasetten uzaklaştığını söylese de bu doğru değil. Aksine gençler siyaseti değil, kavga siyasetini sevmiyor.”

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Muaz Ceylan, gençlerin AK Parti siyasetinde olmaktan keyif aldıklarını ifade ederek, birtakım açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yapmış oldukları çalışmaları anlatan Ceylan, gençlerin yerel seçimlere de hazır olduğunu söyledi.

‘Milletimizin kapıları bize açık’

Demokratik bir seçimi geride bıraktıklarını kaydeden Ceylan, “Tüm kadrolarımızla gece gündüz demeden sahada vatandaşlarımızla hemhal olduk. “Milleti yaşat ki devlet yaşasın” sözünü düstur edinen, bu anlayışla 21 yıldır ülkesine hizmet eden bir liderin davasında yer aldığım için Yüce Rabbime hamd ediyorum. Sadece sandık başına giderken değil, her zaman sahada; vatandaşıyla, esnafıyla, genciyle, yaşlısıyla hemhal olan teşkilatın bir mensubu olmaktan daima gurur duyuyorum. Bu süreçte genel merkezimiz ile il, ilçe ve belde teşkilatlarımızla, kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla seferberlik ruhuyla çalıştığımızda milletimizin gönül kapılarının bize açık olduğunu gördük. Her zaman elini taşın altına koymaktan çekinmeyen Gençlik Kollarımızın kıymetli üyeleri, bir telefon kadar uzağımızda oldular. Gece gündüz demeden, zaman meftunu gözetmeden bu kutlu yürüyüşte omuz omuza yürüdüğümüz sevgili genç kardeşlerimin emekleri anlatılamayacak kadar kıymetli. Bunun sebebi de 21 yıldır milletinin yanında olan, gençlere yön veren partimizin liderinden kaynaklanıyor” dedi.

‘4 bin 500 üyemiz var’

AK Parti’nin kocaman bir aile olduğunu dile getiren Ceylan, “AK Parti her geçen gün dinamik kadrosu ile büyümeye devam ediyor. Şu anda 4 bin 500 üyemiz var. Partimizde belli bir yaş sınırı var. 30 yaşını dolduran gençler kardeşlerimiz, ana kademede görev alıyorlar. Bu da partimizde yeniliğe sebep oluyor. Kendi içimizde dağılmadan, kopmadan, birlik ve beraberlik içerisinde büyümeye devam ediyoruz. AK Parti gençliğe yön veren ve gençlerin yanında olan bir parti olması dolayısıyla gençlerin teveccühü de çok fazla. Gittiğimiz yerlerde ya da partimize gelerek, üye olmak isteyen çok kardeşimiz var” şeklinde konuştu.

‘Gençler kavga siyasetinden kaçıyor’

Gençlerin yerel seçimlere hazır olduğunu da belirten Ceylan, “Dışarıdan bazı söylemler, gençlerin siyasetten uzaklaştığını söylese de bu doğru değil. Aksine gençler siyaseti değil, kavga siyasetini sevmiyor. AK Parti iktidarından bu yana gençler sadece seçen değil, seçilen konumunda da yer alıyor. Bu da parti liderimizin gençlere ne kadar önem verdiğinin göstergesi” ifadelerini kullandı.

‘AK Parti köklü bir kuruluş’

Kurulduğu günden itibaren AK Parti Yalova Teşkilatı’nın büyük özveriyle ilk günkü heyecanla çalıştığını söyleyen Ceylan, “Partimizin kuruluşundan bu yana büyüklerimiz, kurucu il başkanlarımız güven ortamını oluşturabilmek adına çok büyük mücadeleler ortaya koymuşlar. Bugün işlerimiz bu kadar kolaysa onların sayesindedir. Her birinden Allah razı olsun. Göreve geldiğimiz günden itibaren Gençlik Kolları üyelerimizle çeşitli programlarda yer alıyoruz. Gerek ana kademede gerek ilçe ve belde teşkilatlarımızdaki gençlerle bir araya geliyoruz. Yalova’da gönüllerine dokunmadığımız hiçbir genç kalmayana dek çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.