yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3734
EURO
34,7567
ALTIN
2.412,81
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

GENÇLER, “İLK OYUMUZ ERDOĞAN’A” DEDİ

GENÇLER, “İLK OYUMUZ ERDOĞAN’A” DEDİ
26.09.2022 16:14
0
A+
A-

 

  • Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında, Sakarya’da gerçekleştirilen İlk Oyum Erdoğan’a, İlk Oyum AK Parti’ye Gençlik Buluşması’na AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığı üyeleri de katıldı.

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya’da Serdivan Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen İlk Oyum Erdoğan’a, İlk Oyum AK Parti’ye Gençlik Buluşması programında gençlerle bir araya geldi. Tüm Türkiye’den 18 yaşını doldurmuş, ilk oylarına kullanacak olan gençlerin bir araya geldiği buluşmaya AK Parti Yalova İl Gençlik Kolları Başkanı Muaz Ceylan, yönetimi ve Yeni Seçmen Birimi de katıldı.

‘6 milyon gencimiz ilk defa sandığa gidecek’..

“Sizlerden isteğim kimsenin sizi kullanmasına sömürmesine izin vermeyin” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlere böyle seslendi: “Salonlara sığmayan muazzam coşkunuz için şükranlarımı sunuyorum. Son 1 buçuk senede ülkemizin dört bir yanında, 25 gençlik buluşması yaptık. Bir kısmını Ankara’da Millet Kütüphanesi’nde gerçekleştirdik. Adana’da 100 bini aşkın gencimizle kucaklaştık. Samsun’da TEKNOFEST’te gençlerimizle ufuk turundaydık. 2023 seçimlerinde ilk kez oy kullanacak gençlerimizle bir aradayız. Her seçim önemlidir ama gençlerimiz için ilk defa oy kullandıkları seçimler daha önemlidir. Bugün Genel Merkezimizin yürüteceği bir kampanya başlatıyoruz. ‘İlk Oyum Erdoğan’a, İlk Oyum AK Parti’ye’ kampanyasının başlangıç yeri bu salondur. 2023 seçimlerinde 6 milyon gencimiz ilk defa sandığa gidecek. Sandıkta oy kullanmak 3 dakikalık işlemden daha fazla anlama sahiptir. 5 yıl yönetecek cumhurbaşkanı ve milletvekillerini belirleyeceksiniz. Oy pusulasındaki tercihinizle kendi geleceğinizi şekillendireceksiniz.”

‘Gücümüzün ve yapabileceklerimizin farkındayız’..

Buluşma sonrasında konuşan AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Muaz Ceylan, “2023 yılında ilk defa oy kullanacak olan genç kardeşlerimizle birlikte, Genel Merkezimiz tarafından Sakarya’da düzenlenen İlk Oyum Erdoğan’a, İlk Oyum AK Parti’ye Gençlik Buluşması programına katıldık. Ülkemizin aydınlık yarınları, geleceğin mimarları sevgili genç kardeşlerim! Ülkemizin kaderini belirleyecek olan gençleriz. Gücümüzün ve yapabileceklerimizin farkındayız. AK Parti gençliği olarak liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde, ilk oyumuz AK Parti’ye diyoruz” dedi.

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.